marsijaner
Legenda
- Poruka
- 55.084
ja sam poklonio šal Crvene Zvezde
- - - - - - - - - -
a ostalo ako stigne stigne![]()
pazi samo da ILKE ne vidi sta si napisao , oma ima da skoci do BELGRADA.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam poklonio šal Crvene Zvezde
- - - - - - - - - -
a ostalo ako stigne stigne![]()

тема ти је тотални хит! умрећу од смеха![]()

pa cim si stavio , da se mislis , moze bit da i on to cini ,
misli , sedeci na zlatnom postolju svoga carstva![]()

pazi samo da ILKE ne vidi sta si napisao , oma ima da skoci do BELGRADA.
Obaveštenje
Tema ne postoji. Ako ste kliknuli na ispravan link, molimo vas da obavestite administratora
ajd da obavestimo administratora
alo administrator... pritisao sam na validan link... izgleda došao urednik iz klonje...
sad će mi nestanu reputacije i avatar...![]()

jel izleću vama ovi predizborni banner-i...![]()
Мени не.
Вероватно имају пик на српске ИП адресе.

Мени не.
Вероватно имају пик на српске ИП адресе.
искреност цене само они који немају маште
али, ето сад видимо да ти умеш слатко да .. лажеш![]()

samo čekam da mi AV izleti iz WC šolje...![]()
у преводу - отишао да ке.ња
какав бисер![]()
Наравно, то је саставни део добродушности.
Све је повезано човече!![]()

e vako , bas lepo da si rekao , Da niste imali hrabrosti imalo da se suprostavite , idiotizmu , mislim tvoj otac a takvih je bilo puno u Srbiji.
Te godine , koju Ti pominjes , Radim Pilot Projekat za Drzavu , a u vezi bas Skolske omladine....
I nalazio sam na idiote svoje vrste , koji su pravili smicalica i smicalica.
I taj je recimo i zakon usvojen i mislim da smo i imali neke dobre rezultate.
I u dosta Beogradskih skola smoi dolazili i imali i predavanju , Nastavnom osoblju , kao i promene koje su se desavale i kako i na koji nacin , da kada se pojavljuju problemi i razresavaju.
A sto se tice , tvoje izjave o pretnji Jankovicu.
Koji bi i trebao da spreci , primenu i prepisivacku politiku NGO u vezi porodice i vaspitanja porodice i kaznjavanju a to i nije ucinio , molio bih te da PO)GLEDAS < TACNO STA JE ON PORUCIO u vezi toga , kako bi on reagovao bda onaj dodke i da mu oduzme dete.
Idiotizam da ce drzava ici i regulisati odnose u porodici i dovoditi i odluke administratora , tko je ucinio krivicno delo i oduzeti decu a da TO ISTO DRUSTVO , na sve nacine Oduzima Roditeljima i proces Vaspitanja i Proces Edukacije, i sta vise Pduzima Roditeljima da mogu Raditi i zaradjivati i Pruziti svojoj deci ...i stan i nhranu i sve ostalo.
i znaci , smeta ti sto je je i spomenuo , tko je sve u njegovoj porodici i po majci i po ocu.Poreklo i to ti smeta.
Hmm, a gde ti je prag tolerancije ovde....
Kao sto znas , prikupio je sredstva za izdavanje knjige i ONA JE I IZDATA, dal , je trebalo mnogo ranije, to je pitanje za ...
I kazem , da bi i mogao , nekoga kriviti za nesto , raspitaj se , postavi direktno pitanje i njemu , bas ,kao sto i trebas , da postavljas i pitanje TKO JE SADASNJU SRBIJU, doveo do ROBSTVA.
Neg , eto opet Kami istrosi one KB , jer ne moze ni da plati za MB...
jel si primetio , samo se pozdravi da je budala i jos pozeli i meni isto i onda ga nema.
sto bre , ne udelis mu koji cent ili koji dolar.
vratit ce ti on jednoga dana a i mozda i nikada.
jel izleću vama ovi predizborni banner-i...![]()
... mu se na čehe i slovake u paketu, sve su mi danas tikete poiebali ...
кад смо код искрености, прича ми другар, свештеник, који једаред исповедао часне сестре, каже- све причају неке глупости, потпуно споредне. кад ће најстарија, бакица од неких 80ак година. каже- оче, ја још увек имам грешне помисли
зар није преслатка![]()

Аааа, какве грешне мисли су посреди?![]()

то свештеник не пита. то пита жена![]()

Чисто да могу да ти пратим мисаони ток.![]()

Boli mene savršeno ***** šta je Fajgelj po nacionalnosti, to sam samo naveo kao primer njegovih laži, jer ne može neko prekjuče da bude Bušman, juče Eskim, a danas Laponac.
Ne znaš ništa o mom ocu, ni šta je prošao, ni protiv čega se borio, ni šta je propatio, tako da njega, jajaro matora bezobrazna, da ostaviš na miru.
Zašto kažem da si jajara? Zbog ovoga citiranog, a u vezi toga što se na najbedniji mogući način sprdaš sa ljudima za koje misliš da nemaju para, i stalno drobiš o tome kako ti imaš itd.:
Jel se sećaš kako onomad, kad sam napravio svoj forum i onda obznanio da ću isti obrisati jer hoću da pravim svoj fotografski sajt jer mi se ne isplati da imam tako mali saobraćaj za pare koje plaćam? Tad sam rekao da hosting plaćam 140 dolara godišnje, što je sasvim ok cena za uslugu koju dobijam, ali je neracionalno da je koristim samo za forum, pa si se ti onda ničim izazvan ponudio da ti, onako širokogrudo, out of the goodness of your heart, platiš hosting umsto mene.
Onda me na moj privatni telefon, koji sam tebi dao a ti bez moje dozvole dao nekom svom pajseru, verovatno taj isti pajser zove i mumla da kako treba da se nađemo da mi on uruči 200 dinara, kusur mogu da zadržim. Ja reko, ko si bre ti, odakle ti broj, kakvih 200 dinara, o čemu pričaš ti? Onda sam od tebe, normalno, zatražio objašnjenje, pa je spalo da si se ti velikodušno ponudio da platiš 200 dinara jer si mislio da hosting godišnje košta 140 dinara, a čak nisi ni hteo da ti vratim kusur. Kad sam ti poslao poruku da hosting ne košta 140 dinara, nego dolara godišnje, na tu poruku nisi ni odgovorio.
I poštedi nas ubuduće svojih tlapnji o SFRJ, jer je svima jasno da posredi nije tvoj žal za socijalizmom, već tvoj žal za mlados', što nikoga, zaista, ne zanima. Ponesi svoje godine dostojanstveno, ako možeš.
I više mi ne pominji oca ni u kom smislu i pogledu, da ne bih ja ovde pominjao dosta toga.

после 2 пелинковца и три чаше вина, и мени је тешко да пратим![]()

Хунгец је љубоморан на Фајгеља, зато што је Фајгељ јеша, а Хунгец није![]()