скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Putovao sam sasvim dovoljno i koliko sam mogao. Za razliku od tebe koji si letovao 3 meseca ( :lol: ) ja sam na moru bio samo 2 ili 2,5 meseca, a najčešće sam leteo onim malim lepim DC-9 pa do Zemunika. Nazad autom, kad dođu moji, jer nisu mogli toliko da letuju kao vi neki, ravnopravniji drugovi.
Ako se ne varam, svako ko je legalno zaposlen ima plaćeni godišnji odmor. Imam ga i ja, iako nisam u firmi, zamisli.

a da , vidji ti njega , ka klinac se je zavukao kod Komunistickih Baba ili Deda i uziva u senci , njihovih a i izbegao da nauci ,ono najosnovnije iz Socijalizacije ...

I sad , mu je krivo, ma za sve su mu krivi , ONE KOMUNJARE , jer bo...

nije nista imao a vamo....

cuj , nemoj vise da mi se zalis , Trk , kod cace i matere i njima se zali.

Labe, ti li si? :aaa:

- - - - - - - - - -

Рифкице, опрости, ухватила ме је малодушност због неузвраћене љубави.
Знам ја да кључ од твог срца има само наша драга Керки и као по обичају, повући ћу се у тишини.:mrgreen:

Da li si kukavica ili dobra duša, pitanje je sad!? :mrgreen:

a da , vidji ti njega , ka klinac se je zavukao kod Komunistickih Baba ili Deda i uziva u senci , njihovih a i izbegao da nauci ,ono najosnovnije iz Socijalizacije ...

I sad , mu je krivo, ma za sve su mu krivi , ONE KOMUNJARE , jer bo...

nije nista imao a vamo....

cuj , nemoj vise da mi se zalis , Trk , kod cace i matere i njima se zali.

Jedan deda mi je ležao u zatvoru neko vreme nakon vašeg "oslobođenja" tako da si opet smešan što drugima prebacuješ svoj komunizam.
Kad sam ikad napisao da ja nisam ništa imao?
Marsi, pozdravio te Kami. :lol:

Puk'o ko zvečka... bole tiketi sa jednim promašajem a status postavljenog odavno znate, taj je ispao najgori
1564-3011448-1478 na primer jedan koji ne možemo nazvati nameštaljkom već - pukom srećom, za kladžu

elem, u ponedeljak se igra po meni jedna mega utakmica a to je Galatsaraj - Bešiktaš
Kladže su stavile kvote 3.00 za 1, X ili 2
Znamo da je Bešiktaš bolji ali da li kladže po belom svetu zanima sport?

image.jpg

evo i ostatak sveta deli moje mišljenje, ali avaj... previše je uplata na Bešiktaš

Jedan deda mi je ležao u zatvoru neko vreme nakon vašeg "oslobođenja" tako da si opet smešan što drugima prebacuješ svoj komunizam.
Kad sam ikad napisao da ja nisam ništa imao?
Marsi, pozdravio te Kami. :lol:

Ležao, nije ni kamen za obnovu postavio...
Znam ja dosta takvih čiji su LEŽALI a sa druge strane imaju dosta rodbine ili najbližih koji su JELI o državnoj kasi...

Puk'o ko zvečka... bole tiketi sa jednim promašajem a status postavljenog odavno znate, taj je ispao najgori
1564-3011448-1478 na primer jedan koji ne možemo nazvati nameštaljkom već - pukom srećom, za kladžu

elem, u ponedeljak se igra po meni jedna mega utakmica a to je Galatsaraj - Bešiktaš
Kladže su stavile kvote 3.00 za 1, X ili 2
Znamo da je Bešiktaš bolji ali da li kladže po belom svetu zanima sport?

image.jpg

evo i ostatak sveta deli moje mišljenje, ali avaj... previše je uplata na Bešiktaš

pa bit ce bolje.

i namestaju se ...

Evo mi ga dobri Protok! Protoookeeeee, platila kineskinja sve i još danas ceo dan radili i skajpovali, sutra nastavak. Biće keša još, daj iebote ponos, idi kod rođe po pečat da se obogatimo na kocku i poker i sporcku, bre!

a nema od toga leba...

može onako za zajebavanje...
malo ti pričuvaju pa ti vrate tu i tamo manji ili veći deo
ali da ti vrate pa preko toga još ohoho e tog majka još nije rodila

Zvezda danas došla, čekam još sutra Dinamo Zagreb i Rijeku
za 5 evra

Ležao, nije ni kamen za obnovu postavio...
Znam ja dosta takvih čiji su LEŽALI a sa druge strane imaju dosta rodbine ili najbližih koji su JELI o državnoj kasi...

pa , nemoj i Ti ,

dosta je to sto ga Marsovac , podseca da je ka klinac ima sve, sto mnoga druga deca i nisu imala.
eto sada je i priznao da je ka klinac isa u Zemunik ,kod Zadra i boravio ...kod DJEDA I BABE ili ti STRINE ili..a vamo , prebacfuje , nama , koji smo bre , u mrklom mraku se borili da CAPIMO NESTO zemsko.

pa , nemoj i Ti ,

dosta je to sto ga Marsovac , podseca da je ka klinac ima sve, sto mnoga druga deca i nisu imala.
eto sada je i priznao da je ka klinac isa u Zemunik ,kod Zadra i boravio ...kod DJEDA I BABE ili ti STRINE ili..a vamo , prebacfuje , nama , koji smo bre , u mrklom mraku se borili da CAPIMO NESTO zemsko.

ma nezahvalno to...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back