скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e ne možeš srBskom svetu da udovoljiš pa to ti je...

e'o kukaju opet na Coca Colu...

kažu regovani korisnici kako im odmah napišu da čep nije dobitan a anonimni se hvale kako su dobili nagrade
pa kao: "jao jao što niste na čepu napisali dal je put, dal je telefon"

kako su naivni...
pa zimus Coca Cola stavljala ispod čepova pahuljice pa se "srećni dobitnici" setili da lampom sa mobilnog proveravaju :mrgreen:

medjutim, to nije prevara a ovo sad kad ne znaju - jeste :dash:

- - - - - - - - - -

Soko Štark je bar imao korisnu nagradnu igru -
možda nisam dobio nagradu al navalila svetina pa ako ništa drugo A BIO JE SVEŽ :mrgreen:
čak izgleda nisu mogli da postignu proizvodnu pa su poslednje serije Smokija bile ukusne,
ali je oblik bio nešto manji, nije nabubrio koliko su žurili

PA POSLE PROĆKO KOCKAR?
POSLEDNJI SAM STAO U RED - posle mene kladža nikom nije izdala novu karitcu :rtfm:

Poslednja izmena:
Većina tih nagradnih igara sa raznim robnim markama je na nekom nivou nameštena, obično kad je reč o glavnim nagradama. Par puta sam imao prilike da vidim ko je dobio, kako je dobio i gde je učinjena zamena, tj. prevara.

FRIKOM prevarantske igre:

Prvi put - automobil otišao kod kontraverznog gradjanina iz Surčina, žestok momak teo da se podseti srećnog detinjstva dok je krao vršnjacima užine, pa na sladži bio dobitak, ne znam dal je bar ovaj sladoled platio kao odrastao ili je opet protrčao pored kase?

Drugi put - nagradna igra važila za Srbiju, Makedoniju i BiH a delila se tri automobila. Da se ispoštuje matematika jedan auto ostao u Srbiji, drugi u Makedoniu a treći u BiH - pa još da dodamo da je Frikom hrvatsko vjeleposjedništvo - ČISTA SFRJ bratstvo und jedinstvo

Treći put - nagradni štapić na sladoledu CMOK umesto na Kapriju, al ajd. Srećni dobtinik je upamćen po tome što je kupio sve zalihe CMOK-a sa odredjenog frižidera. Posle se ustanovilo da mu ortak menidjer iz Frikoma.

PREVARA IZ DNEVNE ŠTAMPE:
Automobil sa listića iz lista "Политика" dobio raniji direktor "Вечерњих Новости" - јоš se i ponosno slikao sas sve osmej kraj automobila

Poslednja izmena:
a sta bi sa onom koleginicom od juce sto si muvao a ona se jedva uzdrzavala :mrgreen:

verovatno otišla da se očešlja kad je videla da sam se logovao :mrgreen:

- - - - - - - - - -

nego stvarno,ja sam kao malo previše mlad kupovao one novine sa ženama (nije bilo interneta) da vidim kako se šta radi
pa da znam kad bude isipt zrelosti, da se ne brukam u junačkoj familiji

medjutim to su bili srećni dobitnici - ja nikako da nadjem žensku sa oni kapaciteti :mrgreen:

Poslednja izmena:
au...

djokakola.jpg

da bi upisao code sa DjokaKola flašice moram da se regujem... odbio sam zbog ugleda i časti...

Jel' znaš gde taj armonikaš svira i peva? :lol:

- - - - - - - - - -

Nisam imao šta, vi Jugosloveni nam ništa niste ostavili. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Jel ti namerno ili slučajno mešaš babe i žabe? Da, gradio se Nvoi Beograd najviše u vreme pole II rata, a tada su vlast oteli komunisti, pa je logično da se to radilo u njihovo vreme. Ali isto tako je istorijska činjenica da je prvo nasipanje bilo u vreme Kralja, kao i prvi radovi, poput mosta, aerodroma, sajma...
Danas kradu oni koji su verni partijaši, u vaše vreme su svi krali i iznosili iz preduzeća od spajalica, preko sijalica i toalet papira do prilično krupnijih stvari. Trebalo je iskoristiti vreme svačijeg i ničijeg i ubrzane gradnje vikendica. Uostalom slavni kraj vaše organizovane i uređene države je pokazao kako ste je vodili. ;)

G. Referu
molicu lijepo
vi ste me pogresno razumeli , Ja se sa vama u potpunosti slazem , da je NBG, procvetao , sve i pre II cvetskoga rata.
i slazem se da su sve pokrali i nosili svojim kucama, hocu reci soliterima.
jel vidis molim te koliko je samo solitera tu oko tebe.
Ja sam , ostao zapanjen i uvreDjen , da su ovi danasnji mogli tako nesto napisati , ej danas , kada sve cveta tu oko tebe tj vas.
a Marsovac , je bre ziveo u mraku i nis nije video , kako su komunjare sve to ...radili.

dakle kao sazetak , nase korespodencije

slazemo se da je Vama danas mnogo bolje , bas ki i marsovcu na Marsu.

brale, imaš autobus 77 od bloka 30 pa plati 89 dinara da vidiš kako na Zvezdare izgleda okoliš oko bulevara - nema džbunje i rastinje

Au , ma Dje ce ti dusa, pa znas li da je njegov svet , da je bre CENTAR...univerzuma a Ti

zoves ga..

pa bre , nes to moci tako , treba da zvezdara , dojde do njega.

to bi bilo ono , naj , naj , naj,,, uh , izgubih rec tj , tastaRTURA , nece da odkuca

Dobro Jutro Proroce.

neg citam da je kod vas , malo palo kise a da je Jopet NBG, se vratio svojim korenima , ono kisa-kanali-somovi plivaju a i po neki jauto.

Da, al posle drugog sprata visine niko ne baca lubenicu kroz prozor

A jes sam ti rekao , kako neki i kupuju bostan na pijaci u bloku 44 , ne nisam , ijaoooo, pa vidi vako.
dolazi dfo jednoga preprodavca i pita .A jel je vasa lubenica sas puno kostica.
Ovaj , koji i nema pojma sta su kostice u lubenici -aka bostan , kaze , GOSPON , ono , naglasi na rec -S- , nema kospice , ziv mi ti.
Au , naljuti se ovaj na onoga , pa dreknu na jadnoga preprodavca.
Ja imam pare i ocedu da kupim lubenicu sas puno kospica i da onda , dok jedem na mojoj terasi , na vrhu , vrha SOLITERA , DA PLJUCKAM KOSPICE NA GOLOGUZNI NARODI...

muka je to danas , pronaci , one CRNE-okrugle lubenice 4-5 kg sa puno kospica...

e to su bre bile ...a i bogumi i slatke.

- - - - - - - - - -

Ijaaaooo, što sam juče jeo dobru lubenicu, iz Leskovac. Njammmm!

a bas znas da su iz Leskovac

a da ti nije Kami , poslao preporucenu i jelte , jel je ta lubenica sas mlogo kospic

- - - - - - - - - -

:lol:

Што, бре, Керкилице тако? Ето, кад пријавиш Рифкицу, ја ћу одма' да реагујем. :mrgreen: :lol:

E pa cestitke SURKA

eto sada ce LEVICARKA , malko , ove koji i nisu tako veljiki ljevicari a postali od tih levih...

da se i ovajde.

Au , ma Dje ce ti dusa, pa znas li da je njegov svet , da je bre CENTAR...univerzuma a Ti

zoves ga..

pa bre , nes to moci tako , treba da zvezdara , dojde do njega.

to bi bilo ono , naj , naj , naj,,, uh , izgubih rec tj , tastaRTURA , nece da odkuca

Dobro Jutro Proroce.

neg citam da je kod vas , malo palo kise a da je Jopet NBG, se vratio svojim korenima , ono kisa-kanali-somovi plivaju a i po neki jauto.

Ako neće Reefer brdu zvezdarskome...
Čist Turcizam

- - - - - - - - - -

Где се спремаш ове године, нешто ново?

Pretpostavljam na neku plažu de nije zakopvao konzerve sardine pa da se ne povredi

- - - - - - - - - -

Misliš namore?
Nego, da li te zanima da te upoznam sa jednom romulijankom, spremnom da se plodi i rodi bar desetero malih garavih Sbra, pa da odete ubrdo da živite srećno i ispunjeno? Kaže da ume i zecove da rani i dere, pa ih peče i kuva. Budućnost bi mogla biti tvoja, ako si hrabar?

nikad nemoj dvaput uisti hotel - tražiće peškira (peškir - Turcizam)

Misliš namore?
Nego, da li te zanima da te upoznam sa jednom romulijankom, spremnom da se plodi i rodi bar desetero malih garavih Sbra, pa da odete ubrdo da živite srećno i ispunjeno? Kaže da ume i zecove da rani i dere, pa ih peče i kuva. Budućnost bi mogla biti tvoja, ako si hrabar?

Па то су сви моји снови одједаред, осећао бих се срећан и поносан као вепар кад му крмача опраси десеторо. Пристајем на невиђено ако нема бркове веће од мојих и ако не носи гаће веће од мојих. То су ред лајнз за женско друштво, да се тако песнички изразим.

Да наморе. Видео сам да је Палма отворио своју амбасаду негде у Грчкој, где могу да се нађу при руци нашем радном човеку ако му неко украде шерпе са пуњеним паприкама из кола, ако га уапсе због пишања на улици и сл... није ни то лоше, имати свога на ког се можеш ослонит.

Ove godine idemo malo bliže, na Sitoniju. Tamo su sve plaže prelepe, tako da nema problema.

Što se tiče dame, bitno da je zrela, spremna i nema tolke brke. A kosa je, onako kako treba, uredno žuta od hidrogena. Skoro se ne vidi da nije prirodna plavuša, mada to i nije bitno. Sok god voli brdo, pećinu, da kopa i rađa, najpoželjnija je.

Па то су сви моји снови одједаред, осећао бих се срећан и поносан као вепар кад му крмача опраси десеторо. Пристајем на невиђено ако нема бркове веће од мојих и ако не носи гаће веће од мојих. То су ред лајнз за женско друштво, да се тако песнички изразим.

Да наморе. Видео сам да је Палма отворио своју амбасаду негде у Грчкој, где могу да се нађу при руци нашем радном човеку ако му неко украде шерпе са пуњеним паприкама из кола, ако га уапсе због пишања на улици и сл... није ни то лоше, имати свога на ког се можеш ослонит.

nemožeš Bosanc... Reeferu ukrast šerpu sa punjenim paprikama - vezo je zanogu a ima i zvonce

- - - - - - - - - -

Вече, издајници, комуњаре и остали елементи.
Шта се ради?

Brate desilo se čudo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back