скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onda u to ime:

Pišonja i Žuga su pamtili dobro
Šta im je te večeri govorio Lepi
"More je provod, more su koke"
"More je izvor života" je li tako Moke

Moke je još dod'o i to
Da se strankinje praskaju pravo
I da je u Zaostrogu u kampu
Svaku noć drugu jebavo
Pišonja i Žuga mogli su ih slušati
I noć cijelu
Pišonja i Žuga imali su krv
Sedamnaest godina vrelu

Pišonja i Žuga

Još istu noć su Pišonja i Žuga
Maznuli kasetaš iz Doma invalida
A malo zatim i autobus
"Auto-prevoza" sa Hrida
Pišonja ubaci u brzinu
To vrelo ljetno veče oko dvaest i dva časa
"A sada, pravac more"
Viknu Žuga iz sveg glasa

Pišonja je vozio i pušio duhan
Žuga voli crne, a Pišonja plave
A poslije mora dalje u svijet
Samo se hrabri dokopaju slave
A onda zbogom barake na Breci
Viknu Žuga i kasetaš odvrnu jače
Dobit ćete razglednicu iz afričke zemlje Safari
Zbogom žohari

Pišonja i Žuga, dva vjerna druga
Krote opasne krivine
Molim te čuvaj ih, Kraljice brzine

Murija je blokirala cestu
Negdje kod Bradine oko dva'es tri i pet
U autobusu je svirao boogie-woogie
Vidjevši drotove pri brzini
Od osamdeset na sat
"Vežite se, polećemo", Pišonja reče Žugi

Strahovit tresak zapara zrak
Čak i iskre poletješe u mrak
Pričali su ujutru i kleli se u majku
Da su auspuh i retrovizor našli čak
Pedeset metara dalje u jarku

Pišonja i Žuga, dva vjerna druga
Krote opasne krivine
Molim te čuvaj ih, Kraljice brzine

I dok su Pišonju unosili u hitnu
On ugleda Mjesec iznad sebe i reče
"Bože, kako neki mogu gore,
A ja i Žuga ni na more"
Poslije toga je pao u nesvijest
I više nije mogao čuti
Kako se još dugo na nebu
Smijao Mjesec žuti

Kerky, lepe devojke zaslužuju letovanje na moru i sve što moraju da znaju, jeste da budu lepe. :heart:
Pa jel će neko da te vodi tako lepu?
Pao sponzor, a?

Alo, pasivac, imaš ti ogradu oko svoje kuće ušumu? :rtfm:

iz kog šipraga se javljaš?
onaj blok 30 i nije loš, liči pomalo na Konjarnik... još samo danas...

Naravno da ovde pojedini zaboravljaju šta znači riječ IZBJEGLICA-označava svaku osobu koja je zbog rata, elementarne nepogode ili sličnih okolnosti prisiljena trajno ili na duži rok napustila svoju domovinu ili prebivalište.Malo sam razočaran činjenicom da postoje ljudi koji nemaju empatiju prema većini,a većina je bila izgubljena i trebala im je pomoć.Naravno da postoje ljudi koji su se dobro snašli ali to prosto nema veze stim da li je došlo ili domaći.Isto tako znam da ljudi iz "bosanske krajine" drže glavne pozicije u Banja Luci.Ali ko je tu kriv?Pa naravno domaći Banjalučani jer nisu imali dovoljno školovanog kadra pa su dopustili da ih došljaci preteknu.Sve u svemu za 50 godina sve će to biti Banjalučani,Beograđani,Novosađani i ova priča prosto nema smisla dugoročno gledajući.Tu podjelu je nametnuo komunizam i ona je duboko ukorijenjana među pojedinim Srbima.Čak sam imao priliku slušati komičnu situaciju kada jedan "Glamočanin" govori da nije kao "Petrovčanin" a oni su meni svi krajišnici.Glupo je sve to tako gledati,ali na sreću to je odlika manjine.Ako je neko došao kao klinac u BG. 1995-e sad se već asimilirao u društvo.Šta bi tek trebala jedna Njemačka reći koja je asimilirala ne samo jednu naciju nego brdo nacija i svi će sem Grka i Turaka od druge generacije da se nazivaju Njemcima.Iako je otpor jači i žešći na kraju će i Grci i Turci u 4 generaciji da popuste.To je društvena evolucija koju "ograničeni" tipovi ne mogu dohakati jer im je preteška i nejasna činjenica da neko pobogu iz Prokuplja dođe u Bg. i otima posao domaćim.Svašta...

izbjeglica znaci-smrad koji je vojno sposoban bezi od rata da bi neko drugi za njega ratovao i ginuo... pun grad obojenih

e jesu ovi psiholozi svaka im čast!

trik pitanje:
Krećući se po šumi ugledali ste, nedaleko od sebe, životinju. Koja je to životinja?

ja odmah pomslih JEŽ zamalo VEVERICA
ajd JEŽ

ODGOVOR:
Veličina zamišljene životinje – to je, zapravo, veličina vaših problema unutar vaše podsvesti. Što je veća životinja, time vam je teži život.

MOJ ZAKLJUČAK
JEŽ nije velika živuljka al iebena za savladavanje, i stalno tako nešto sitno me u životu zajebava...

trik pitanje:
Nastavljate da idete kroz šumu. Izlazite na livadu na kojoj ste ugledali kuću iz svojih snova. Kako biste opisali njenu veličinu?

MOJ ODGOVOR: taman kako treba i sve što treba

PSIHOLOZI:
Veličina kuće koju ste ugledali – to je veličina vaših ambicija. Ako je ta kuća prevelika – moguće je da imate prevelika očekivanja od života.

BRAVO JA! :super:

Dolazite do kraja šume i odatle vidite reku. Kolika je reka?

MOJ ODGOVOR: ne mnogo duboka i ne mnogo velika, onako pitoma... gotovo potočić...

PSIHOLOZI:
Veličina reke – to je veličina vašeg seksualnog apetita.

JA: Tačno, ženama uopšte nisam jasan i mislim da su totano agresivne po pitanju seksa :rotf:
reference reka shuma selo sex su primenjive samo nekoj vukojebini :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back