скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Бииип- политички некоректна изјава!:eek:

Одричем се Пророка, одричем се Пророка, одричем се Пророка!
Уххх, за длаку!:sad2:

aha ha a da si jos i pomenuo mariju i trti puta ponovio i uz ovo.

mislim da bi ,,,pomoglo.

vako//

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku Роло Томази.

i dao bih ti CRVENU PARIZANSKU ZVEZDU, ko sto se nekadas dobijalo u izvidjacima

Не спуштај на лични ниво.
Друго, да их је и 600 хиљада, то је нека цифра радног становништва? Бабе, деде, деца?

Да, звршили на Космету, многи. Власт је те 1995. год. блокирала избеглицама прилазе Београду и већим градовима и усмеравала их је полиција ка Космету.
У први мах, остали су овде само они за које је фамилија лично гарантовала.
А то што су се после враћали навише, то је друга прича. Добар део их је остао и доле.

Срби су живели и живе у комунизму. И свака нова крв им смета јер нарушава њихову идилу нерада и уљуљканости. Све избеглице су, уствари криве јер су створиле већу конкуренцију.

А непотизам и лоповлук је заиста смешно спочитавати људима који су бежали од сигурне смрти.
Зна се ко је исто усадио у систем вредности Србима - што Османлије, што комунци. А на велика врата криминал је дошао 90-их преко Милошевићеве тзв. национал-комунистичке камариле.

Паз' да није неки јадник из Штрпца или Глине имао толику моћ. :roll:

- - - - - - - - - -

Причаш о избеглицама с Космета?

Део са севера је примао дупле плате, а живео по Нишу...да, тога је било, опет не у енормном проценту али ако на то мислиш, истина је.

Naravno da ovde pojedini zaboravljaju šta znači riječ IZBJEGLICA-označava svaku osobu koja je zbog rata, elementarne nepogode ili sličnih okolnosti prisiljena trajno ili na duži rok napustiti svoju domovinu ili prebivalište.Malo sam razočaran činjenicom da postoje ljudi koji nemaju empatiju prema većini,a većina je bila izgubljena i trebala im je pomoć.Naravno da postoje ljudi koji su se dobro snašli ali to prosto nema veze stim da li je došlo ili domaći.Isto tako znam da ljudi iz "bosanske krajine" drže glavne pozicije u Banja Luci.Ali ko je tu kriv?Pa naravno domaći Banjalučani jer nisu imali dovoljno školovanog kadra pa su dopustili da ih došljaci preteknu.Sve u svemu za 50 godina sve će to biti Banjalučani,Beograđani,Novosađani i ova priča prosto nema smisla dugoročno gledajući.Tu podjelu je nametnuo komunizam i ona je duboko ukorijenjana među pojedinim Srbima.Čak sam imao priliku slušati komičnu situaciju kada jedan "Glamočanin" govori da nije kao "Petrovčanin" a oni su meni svi krajišnici.Glupo je sve to tako gledati,ali na sreću to je odlika manjine.Ako je neko došao kao klinac u BG. 1995-e sad se već asimilirao u društvo.Šta bi tek trebala jedna Njemačka reći koja je asimilirala ne samo jednu naciju nego brdo nacija i svi će sem Grka i Turaka od druge generacije da se nazivaju Njemcima.Iako je otpor jači i žešći na kraju će i Grci i Turci u 4 generaciji da popuste.To je društvena evolucija koju "ograničeni" tipovi ne mogu dohakati jer im je preteška i nejasna činjenica da neko pobogu iz Prokuplja dođe u Bg. i otima posao domaćim.Svašta...

Poslednja izmena:
Nakupili se, nakupili po javnim preduzecima i samo sede i spavaju a neko da ih placa?

Opet oni dani, ili je ovo neka šala, darling? :cmok:

- - - - - - - - - -

Мало квалитетног спама. Финиш хим, Тарја.

Javi ovom čiki desno, da dođe u grad kod nas, ima jedna dobra prodavnica sa perikama... :mrgreen:

Opet oni dani, ili je ovo neka šala, darling? :cmok:

Nisu oni dani nego mi je vise muka od te administracije koja odredjuje cene kako hoce narocito javne, samo zarad svojih radnih mesta a nista ne znaju i nista ne rade. I da znaju, ne bi ih spaslo sto sede prekobrojno i cekaju da im gradjani daju plate, uvodeci prinudu ne prezajuci ni od cega kao da zivimo u Americi a ne u bednoj Srbiji.

Nemojte se vredjati, imam utisak kao da neko i voli da razjedini ovaj ionako razjedinjeni i otudjeni narod u smislu "zavadi pa vladaj".

Ovakvi kao on su kancer našeg društva.Niti jedan moj komentar nikada nije bio usmjeren na etiketiranje niti vređanje naroda po geografiji,to je malograđanski.Vjerovatno je jedva i osnovnu školu završio al je zabavan,zabavan al tup.

Poslednja izmena od moderatora:
Ovakvi kao on su kancer našeg društva.Niti jedan moj komentar nikada nije bio usmjeren na etiketiranje niti vređanje naroda po geografiji,to je malograđanski.Vjerovatno je jedva i osnovnu školu završio al je zabavan,zabavan al tup.

Ma nije. On samo konkretizuje na jednog a ne bi trebalo, ako mu smeta pojava neka pise o pojavi. Ali opet, stavrno imam utisak da smo kao narod otudjeniji nego ikad, svako gleda svoje, covek je coveku vuk (postao), a neko treci verovatno koristi.

evo urazumio sam se, daj mi telefon da ti se javim :heart:
iam besplatne minute do sutra uveče :heart:
jel voliš bezobrazne reči? tipa:menidjer, privatnik, moderator...

Ma kakav telefon, kakav privatnik i moderator?

Skloni se.

pod etiketiranjem geografije se misli na situaciju gde individua iz priitivnije sredine napušta istu što je donekle pohvalno
ali avaj ne napušta primitivnu inteligenciju što stvara realne uslove za etiketiranje jer zapavo ne ume drugačije

a ovo ostalo raščisti sa sagovornikom

- - - - - - - - - -

Ma kakav telefon, kakav privatnik i moderator?

Skloni se!

ali maco, ceo svet je video da si napisala da ti se javim kad rašičistim sa religijom
a i bićeš glavna u mesto - potencijalni ti je iz veliki grad

pod etiketiranjem geografije se misli na situaciju gde individua iz priitivnije sredine napušta istu što je donekle pohvalno
ali avaj ne napušta primitivnu inteligenciju što stvara realne uslove za etiketiranje jer zapavo ne ume drugačije

a ovo ostalo raščisti sa sagovornikom

- - - - - - - - - -

Rasejani složićeš se da taj put ruralnog u urbano traje od kada je moderne civlizacije.Ne vidim čemu su krive izbjeglice?
Zapravo na zapadu je trend povratak na perifirene dijelove grada čak i selo.Problem je što mi u svemu kasnimo pa i u tome.
Beograd će postati preskup grad,tako da će i kod nas doći taj trend.

Poslednja izmena:
Rasejani složićeš se da taj put ruralnog u urbano traje od kada je moderne civlizacije.Ne vidim čemu su krive izbjeglice?
Zapravo na zapadu je trend povratak na perifirene dijelove grada čak i selo.Problem je što mi u svemu kasnimo pa i u tome.
Beograd će postati preskup grad,tako da će i kod nas doći taj trend.

ma u pravu si bre, bolje kopati po svojoj avliji nego doći u Beograd i kopati pred tudjim vratima sa sve da te zajebava

nego sad izvini muvam jednu iz unutrašjosti, pašće odličan ses, mala je vatra živa jedva se suzdržava....

- - - - - - - - - -

Apsolutno treba da rascistis sa religijom jer je stalno spominjes u negativnom kontekstu, i zasluzeno i nezasluzeno.

aj se dogovorimo da timene naučiš toj religiji
na primer
kako se isteruje zlo iz ženske? :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back