Statler and Waldorf
Buduća legenda
- Poruka
- 43.256
tis uvazavao minimum kod mene dok nisi ozeleneo
сам ти лепо рекао да је на овој теми допуштено само вређање модератора, не и осталих учесника. а ти се правиш блесав.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tis uvazavao minimum kod mene dok nisi ozeleneo
Prebrojaste li krvna zrnca?
I ko je s koje strane Dunava, Drine ili Ibra veci i pravi Srbin?
Nije politika za kafanu![]()
aha
manje bi se svadjali

Narocito bi se Crnogorci prepolovili a ne da se ovamo baskare a tamo zaradjujju ko zna kako.
100.000 krajisnika bi otislo u kroaciju ili eui jos bi trazili od vucica da im to omoguci
не свађамо се. само свако прича своју причу![]()

Ne mislim da sam samo ja u pravu. U pravu su i oni koji misle kao ja.
сам ти лепо рекао да је на овој теми допуштено само вређање модератора, не и осталих учесника. а ти се правиш блесав.
Moguce...
aj ne seri koga vredjam? sko imas myda banuj me sto govirim istinu koju svi znaju a ne da kenjas ko neka baba

aha
manje bi se svadjali

зашто бих те бановао?! капирам да мораш на некога да се истресеш, па рекох боље на мене него на Софи, јер она памти, а ја праштам![]()
Само српски је дозвољен правилником на темама. На теми Милошевић вс Црвени октобар ћу да те избегавам и нема свађе.![]()

400 000 siptara je uzelo srpske pasose da bi oteli sve do nisa
зашто бих те бановао?! капирам да мораш на некога да се истресеш, па рекох боље на мене него на Софи, јер она памти, а ја праштам![]()

lose kapirad jer ja se ne istresam vec ***** u mozak kad slusam licemerje

sofi znam bolje id tebe i znam ko joj je itac i zato joj to i govorim jer je promenila nik u ime moje cerke

пре пар година сам се свађао с тобом, пичио си ми по живцима, а Софи се умеша да ме нешто пита. ја јој онако бесан одбрусим. после није помогло ни извињење. још памти. а тако ће и теби
- - - - - - - - - -
сад си обрао бостан, па ти види шта ћеш![]()
bostanВидим ја да чим мене нема- завлада недисциплина!
како ћу да вас испостројавам, само да завршим неке послове...
наебали сте.![]()

Хрвати су добар народ![]()