скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
salonski stanovi jesu super, ziveo sam 13 godina u jednom, ali kada je grejanje tako visokih prostorija u pitanju...

Мој стан у којем сам живео у Будимпешти је био такав.

У центру Пеште, таваница 4,5 метра. Дневна соба 6 х 5, али грејање на гас, загреје се за час. Имао сам систем да грејем сваку просторију у стану односно подесим температуру коју желим по просторијама. Брзо се загреје, али брзо се загреје и бројач на мерачу гаса, што је била дебела мана

Плафон као асоцијација на крпеља и грицкање :think:
Колега, лезите молим Вас на кауч.
Слушам Вас.

:lol: :kiss:

:lol:

чекао сам да ми одговориш где си дочекала уранак, а ти си ћутала. па сам се надовезао на прво што си написала :D

а сад видим да није било грицкања :mrgreen:

Мој стан у којем сам живео у Будимпешти је био такав.

У центру Пеште, таваница 4,5 метра. Дневна соба 6 х 5, али грејање на гас, загреје се за час. Имао сам систем да грејем сваку просторију у стану односно подесим температуру коју желим по просторијама. Брзо се загреје, али брзо се загреје и бројач на мерачу гаса, што је била дебела мана
Моја рођака је живела у кући која је имала 120 квадрата високих плафона...у тој кући је увек било као у иглу. Срећна околност је био њен ирски сетер који ми се увек намицао на ноге у виду додатног и непроцењивог извора топлоте, и у току спавања. :D

- - - - - - - - - -

A da prvo nauči latinski, lower intermediate barem?
Нема потребе, научићу га ја, и то је урачунато у цену. :lol:

:lol:

чекао сам да ми одговориш где си дочекала уранак, а ти си ћутала. па сам се надовезао на прво што си написала :D

а сад видим да није било грицкања :mrgreen:
Уранак сам преспавала, као и сваке године.:lol:
Као срећница из категорије "устајем свако јутро у шес' и баш ми је супер да гледам како град спава,а лишће шуми, а ја будим петлове", врло радо сваки државни празник искористим да се онесвестим од спавања. :lol:

Jeste.Ti slušaš a ona priča dok ne proceni da je dosta.Nemaš pravo na repliku i savete.Ali to treba da si naučio do sad.:lol:

да, али мислим да Софи верује у неке нетрадиционалне методе усвајања знања.. бар се надам :lol:

- - - - - - - - - -

tela pikoleta da me podseti al nisam kasko osiguran :hahaha:

ја је звао на валпургијање, скоро пристала, ал је неки џукац објаснио шта то подразумева па напрасно се предомислила. и још ми натрљала нос. а могао сам и горе да прођем :lol:

ehhh, pa dje si ti bio ,

uh , da si ti tada bio na vlasti , hebo bi ti njima sve po spisku,

eh , koje znanje ti nosis..
...

благош теби так просвијтљеном, сав си скоцкан и убеђен си да тако треба, а коцка је смрт као и шах - хаш, тако му хашима тачиа и шаховнице

такве терам овим

serbian%2B4C%2Bcross%2Bsrpski%2Bkrst%2B4S.jpg

иш иш нечастиви нечисти

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back