marsijaner
Legenda
- Poruka
- 54.759
ma ti se bre cudo, najimucniji, najstrucniji, najpotentniji, najpametniji...u sve se razumes i u sve se mesas kao margarin...ma bre, naj sasvim, potpuno sasvim najbolji dasa...
prvo , nikada za sebe nisam rekao da sam najpametniji , nitinajimucniji , niti najpotetniji.
tu i takvu projekciju svojih zelja ostavi zasebe.
dakle , samo DADOH tu nekima , malih dokaza o bivsoj zemlji.
recimo , tvoja naznaka za zemlju da je bila sugoslavija , daje mi za pravo da i mogu napravit zakljucak .
tko i zasto , oseca tako nesto.
i rekoh se ceskaj se jer te je ta drzava , tako osugala da si spas pronasla vani.
i breeee , otkud ti ideja da sam dasa , pa ne udvaram se nikom , niti ovdje u kafani , nit na krsti.
sta vise , ne delim niti poljupce , niti zagrljaje...
na , nako sada postavljam jednostavno pitanje , kada vam je ta zemlja bila najgora , zasto napadate i pokusavate da vredjate , nekoga , koji i ima suprotno misljenje od vas i jos vam i predoci, da je zahvaljujuci toj zemlji , tom sistemu , i obrazovanju , sticajem okolnosti da je u SFRJ , ZAV;ADAO IDIOTIZAM, otisao u pizdinu materinu , sto dalje od sranja.
i da je sa tim znanjem , uspeo da i ima prosecan zivot u KANADI.
ne i bogat , i po koji put da se naglasi da kod marsovca , ona vasa istinska grabez za licnim bogatstvom , ne postoji.
i molim te nemoj te sinteticke stvari da mi nabacujes , jedem samo puter , hmm, vajda je od mleka napravljen.
u ovim mojim godinama , zasigurno znam , da veoma malo znam.
i samo se nadam da si sacuvala svoj identitet a tim i svoje porodice i da nisi uzela nemacko ime..ne govorim o prezimenu.
Ja to nisam uradio i naterao sam da i tacno kazu moje ime.
- - - - - - - - - -
uhhh, sto sam dobio prave vocne rakije od prijatelja .
ma hebes ti tu viskije i ostala

Rekao sam ti da ne baljezgaš više, majke ti ga nabijem bezobrazne i nevaspitane.
  Rekao sam ti da ne baljezgaš više, majke ti ga nabijem bezobrazne i nevaspitane.