скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma ti se bre cudo, najimucniji, najstrucniji, najpotentniji, najpametniji...u sve se razumes i u sve se mesas kao margarin...:lol: ma bre, naj sasvim, potpuno sasvim najbolji dasa...

prvo , nikada za sebe nisam rekao da sam najpametniji , nitinajimucniji , niti najpotetniji.

tu i takvu projekciju svojih zelja ostavi zasebe.

dakle , samo DADOH tu nekima , malih dokaza o bivsoj zemlji.

recimo , tvoja naznaka za zemlju da je bila sugoslavija , daje mi za pravo da i mogu napravit zakljucak .

tko i zasto , oseca tako nesto.

i rekoh se ceskaj se jer te je ta drzava , tako osugala da si spas pronasla vani.

i breeee , otkud ti ideja da sam dasa , pa ne udvaram se nikom , niti ovdje u kafani , nit na krsti.
sta vise , ne delim niti poljupce , niti zagrljaje...

na , nako sada postavljam jednostavno pitanje , kada vam je ta zemlja bila najgora , zasto napadate i pokusavate da vredjate , nekoga , koji i ima suprotno misljenje od vas i jos vam i predoci, da je zahvaljujuci toj zemlji , tom sistemu , i obrazovanju , sticajem okolnosti da je u SFRJ , ZAV;ADAO IDIOTIZAM, otisao u pizdinu materinu , sto dalje od sranja.
i da je sa tim znanjem , uspeo da i ima prosecan zivot u KANADI.
ne i bogat , i po koji put da se naglasi da kod marsovca , ona vasa istinska grabez za licnim bogatstvom , ne postoji.

i molim te nemoj te sinteticke stvari da mi nabacujes , jedem samo puter , hmm, vajda je od mleka napravljen.

u ovim mojim godinama , zasigurno znam , da veoma malo znam.

i samo se nadam da si sacuvala svoj identitet a tim i svoje porodice i da nisi uzela nemacko ime..ne govorim o prezimenu.

Ja to nisam uradio i naterao sam da i tacno kazu moje ime.

- - - - - - - - - -

uhhh, sto sam dobio prave vocne rakije od prijatelja .

ma hebes ti tu viskije i ostala

JNA se osramotila jer su je razbucali slovenački teritorijalci, i banda skupljena s koca i konopca u Hrvatskoj i Bosni.
Reality check: NATO je pobedio u ratu 1999. Mi smo izgubili rat 1999. Zašto? Zato što je NATO ostvario sve zacrtane ciljeve: uspostavu stalnog vojnog prisustva u vidu baze, pretvaranje teritorije Kosmeta u ''nezavisnu državu'' odnosno svoj protektorat i konfiskovanje svih resursa i prirodnih dobara Republike Srbije na Kosmetu i stavljanje istih pod svoju kontrolu. U ratu je primarna pobeda, a kako se i kojim sredstvima ostvaruje, vrlo je sekundarno.
Vae victis.

Nemaš ti pojma, pa mi smo pobedili NATO bato. To što su nas polupali i uzeli šta su hteli je nešto drugo.

JNA se osramotila jer su je razbucali slovenački teritorijalci, i banda skupljena s koca i konopca u Hrvatskoj i Bosni.
Reality check: NATO je pobedio u ratu 1999. Mi smo izgubili rat 1999. Zašto? Zato što je NATO ostvario sve zacrtane ciljeve: uspostavu stalnog vojnog prisustva u vidu baze, pretvaranje teritorije Kosmeta u ''nezavisnu državu'' odnosno svoj protektorat i konfiskovanje svih resursa i prirodnih dobara Republike Srbije na Kosmetu i stavljanje istih pod svoju kontrolu. U ratu je primarna pobeda, a kako se i kojim sredstvima ostvaruje, vrlo je sekundarno.
Vae victis.

Ti apsolutno ne znaš šta je uloga JNA i koja su njena ustavna ovlašćenja. Baljezgaš gluposti. JNA je branila Jugoslavijhu od spoiljašnjeg a ne unitrašnjeg neprijatelja. Nije imala ulogu obezbedjenja države unutar same nje. To je radila poilicija. Vojska nije mogla da se bori protiv sopstvenog naroda seronjo i glupanderu. :rtfm: Rekao sam ti da ne baljezgaš više, majke ti ga nabijem bezobrazne i nevaspitane. :evil:

- - - - - - - - - -

Nemaš ti pojma, pa mi smo pobedili NATO bato. To što su nas polupali i uzeli šta su hteli je nešto drugo.

Od vojske nisu uzeli ništa. :rtfm: Uzeli su od političara i njihove kompetencije. Od vojske su dobili kůrac . :rtfm:

Vojska je njima skinula na stotine aviona, jebotebog ludi. :rtfm:

Ti apsolutno ne znaš šta je uloga JNA i koja su njena ustavna ovlašćenja. Baljezgaš gluposti. JNA je branila Jugoslavijhu od spoiljašnjeg a ne unitrašnjeg neprijatelja. Nije imala ulogu obezbedjenja države unutar same nje. To je radila poilicija. Vojska nije mogla da se bori protiv sopstvenog naroda seronjo i glupanderu. :rtfm: Rekao sam ti da ne baljezgaš više, majke ti ga nabijem bezobrazne i nevaspitane. :evil:

- - - - - - - - - -

Od vojske nisu uzeli ništa. :rtfm: Uzeli su od političara i njihove kompetencije. Od vojske su dobili kůrac . :rtfm:

Što piješ kad ti škodi?:lol:

Primer: Vukovarska operacija, preciznije Trpinska cesta. Ponovo i ponovo su na Trpinsku cestu slati tenkovi M-84A bez zaštite i podrške pešadije, i to u klasičnoj formaciji napredovanja, a ne onako kako po peesu tenkovi i druga oklopna vozila moraju da napreduju u uslovima gradske borbe.. Preko 40 tenkova je tu eliminisano i preko 80 članova posade je poginulo.
Dalje, tenkovi su na isti način slati i u uže, centralne gradske ulice, pa su ustaše eliminisale tenkove ili sa lanserima iz podrumskih prozora ili su sa prvih spratova skakali na kupole, otvarali kapak i ubacivali šta treba.

Zašto je četvrta armija u Evropi tako postupala? Prvo to da razjasnimo, pa ćemo krenuti na druge primere.

Zato sto su 90% staresina u JNA bili potpuni parazitski idioti, koji nisu umeli ni du.pe da obrisu sami.

- - - - - - - - - -

Nije JNA, nego VJ. I nismo pobedili nikoga, na ni NATO, već smo dobili po nosu i uzeli nam još KiM. To što nisu hteli da gađaju neke bitne ciljeve je druga priča. I što su se naši vojnici uspešno (neki više, neki manje) krili po šumama i brdima.

I medju civilnim objektima.

To je stara fora.

- - - - - - - - - -

eajde , idi malko u proslost i vidi , sta se tada koristilo sa ...i zasto je u vojsci i davan.

uostalom , pitaj , tu svoga CACU o ukusu Caja u vojsci.

Lol, pa ta prica sa bromom i vojskom blage veze sa vezom nema.

Beži bre debeli, teško te je čitati...

Ovaj vikend Rifke i ja lešimo kladžu bez milosti
Ne treba pečat jer kad uplatiš kladža ti daje važeći tiket nego Rifke ne zna
On siroma misli da tiket mora se overava u kladžu i u opštinu

- - - - - - - - - -

Nije JNA, nego VJ. I nismo pobedili nikoga, na ni NATO, već smo dobili po nosu i uzeli nam još KiM. To što nisu hteli da gađaju neke bitne ciljeve je druga priča. I što su se naši vojnici uspešno (neki više, neki manje) krili po šumama i brdima.

Prijatelju, ekonomska bankarsko-vojna mašinerija, nas je napala mimo svih konvencija.
Onako pećinarski po sistemu - oće mi se može mi se.

Da li bi bio srećniji da su nam po ko zna koji put desetkovali populaciju u poslednjem veku?
Koliko nam je zapad sjebao populacije?
Da li su baš komunjare krive za rasulo?

Daj deda još slika , da vidimo novo njemačko auto i ladyboys-e što si čačkao na Tajlandu ,nemoj da si sisa postavi pa nek ide život ...

аВто, друже. Авто се каже. Као у оној потресној причи из нашега НОБ-а:

"Знаш ти мој Чабаркапо, кад смо ја и ови овде Гвозден заробли њемачко авто, и кренемо даједмо гуме, а друг Тито каже 'оставте гуме рањенцима а ви једте фелге!' разумијеш ти мене кад ти ја кажем, а ови млади данас неће ни да знају о..."

(ај чича не сери)

A vojska nije radila po nalogu političara, to su dve odvojene stvari u državi? :lol:
Na tisuće, kakve stotine? Eno još uvek plaču kako smo ih pobedili.
E moj Tisućaru, svi mi navijamo za naše, samo ona budalesina komunistička nas je gadno uiebala. Nije on kriv za rat, to je projekat koji bi zapad svejedno uradio, ali je tako loše vodio sve od prvog dana kad je zajahao na vlast, prihvati da je bio klasični nesposobni komunista, i to je to. To nas je koštalo puno.

Не зезај? Ух мајку им бркату, баш су пакосни, девојачку срећу би да кваре.

Али све им опраштам зато што су добили све ратове у којима су се нашли. Захваљујући њима, наша поносита СФРЈ је данас ово царство среће и успеха у ком сви уживамо :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back