скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Марси се најео брома у ЈНА, и од тада злоставља народ по форуму сликама неких приградских насеља за која тврди да су Његово Власништво.

e dete moje malo u smislu da si produkt rada marsovca na tlu.
Prvo i vazno , idi u skolu i pocni da citas , sta neko pise .

Marsovac , nije sluzio JNA, nikako , vec je ...:whistling:

a sto se tice , nekoga prigradskoga naselja , je i po pravilo , mnogo blize centru Beograda , nego , kragujevca.:rotf:

i trece i najvaznije, Os ti jest govna , u opkladi da je to Kuca , bivsa moja. i jel smes da se opkladis.:rtfm:

:per:

I jos jedno , Kako te bre nisu naucili da shvatas i vidis razliku .

Bila je

- - - - - - - - - -

samo par nedelja redovne upotrebe je ponekad dovoljno da covek postane zavistan pa ti vidi...

ipi , pa pitaj , starije kolege ZASTO SE KORISTIO BROM U VOJSKAMA.

- - - - - - - - - -

ilke

neki crno beli u jaglendiji pirgavskoj , pobedili

neki newcastle

a nemaju na grudima CRVENU PETOKRAKU

nego , bejah odusevljen , tehnikama rada KINESKIH UMETNIKA.

Recimo ovo je slika od niti svile uradjena:)

2w6xiyb.jpg

2qkmmoo.jpg

i da nekako me vise interesovala umetnost i historija Kine , od materijalistickih interesa onijeha koji su i dolazili do PEKINGA.:)

Primer: Vukovarska operacija, preciznije Trpinska cesta. Ponovo i ponovo su na Trpinsku cestu slati tenkovi M-84A bez zaštite i podrške pešadije, i to u klasičnoj formaciji napredovanja, a ne onako kako po peesu tenkovi i druga oklopna vozila moraju da napreduju u uslovima gradske borbe.. Preko 40 tenkova je tu eliminisano i preko 80 članova posade je poginulo.
Dalje, tenkovi su na isti način slati i u uže, centralne gradske ulice, pa su ustaše eliminisale tenkove ili sa lanserima iz podrumskih prozora ili su sa prvih spratova skakali na kupole, otvarali kapak i ubacivali šta treba.

Zašto je četvrta armija u Evropi tako postupala? Prvo to da razjasnimo, pa ćemo krenuti na druge primere.

Lupetaš ko Maksim po diviziji. Ti pričaš o nečem drugom a ne o vojsci JNA koju nije mogla da pobedi Nato zločinačka, teroristička vojna sila. Tukli su iz aviona i uništili srpsku privredu a vojsci JNA nisu naneli gotovo nikakve gubitke. Aj zaveži jebotebog glupi. :evil:

Марси се најео брома у ЈНА, и од тада злоставља народ по форуму сликама неких приградских насеља за која тврди да су Његово Власништво.

MArsi je kao mali upao u bure broma i više ne mora ga pije. :sad2:

- - - - - - - - - -

samo par nedelja redovne upotrebe je ponekad dovoljno da covek postane zavistan pa ti vidi...

I ti bi pila brom u litrama da si letovovala u ferijalnom kampu. :rida:

Lupetaš ko Maksim po diviziji. Ti pričaš o nečem drugom a ne o vojsci JNA koju nije mogla da pobedi Nato zločinačka, teroristička vojna sila. Tukli su iz aviona i uništili srpsku privredu a vojsci JNA nisu naneli gotovo nikakve gubitke. Aj zaveži jebotebog glupi. :evil:

Tisućar, to nije bila JNA, bem te smotana. :hahaha:

- - - - - - - - - -

sta je bre ovo,
zurka penzionera u kaHvani :mrgreen:

A jel' ti više voliš Vartburga 353 ili Golfa? :mrgreen:

i to nije bila ni vojska JNA.

tesko je to nekima da shvate , unutrasnje izdajice zarad svojih licnih koristi su i napravili sranja.

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku 12 hiljada.

Hitno prestani da piješ čaj, možda ima broma. :rtfm:

Hteo ti ili ne da shvatiš (a možda ne možeš) sva ta vojska koja je bila izložena NATO bombardovanju je bila vojska JNA. :rtfm: A politika i promena imena je neštio drugo. :evil:
I ne pijem čaj jeborebog već jabukovaču, trenutno. Nemo´neko da mi stane na žulj, ima da mu jebém majku majčinu. Izuzetak su moji drugari penzioneri. :lol:

Poslednja izmena:
MArsi je kao mali upao u bure broma i više ne mora ga pije. :sad2:

- - - - - - - - - -

I ti bi pila brom u litrama da si letovovala u ferijalnom kampu. :rida:

auuu, pa vi odoste u tj mora da koristite bromazapen.

neg sto se deca igraju da imaju neka znanja...

e da se smejem i smejem

dobri ste Vi , ih sta je i kakav pichvajza je bilo sirem te drzave a , tada , kurton se retko , retko kupovao.

bili smo siromasni...i tak , radili smo , nije da nismo radili na natalitetima nasih naroda.

auuu, pa vi odoste u tj mora da koristite bromazapen.

neg sto se deca igraju da imaju neka znanja...

e da se smejem i smejem

dobri ste Vi , ih sta je i kakav pichvajza je bilo sirem te drzave a , tada , kurton se retko , retko kupovao.

bili smo siromasni...i tak , radili smo , nije da nismo radili na natalitetima nasih naroda.

Naravno da si ga retko kupovao kad si se napio broma. :(

Hteo ti ili ne da shvatiš (a možda ne možeš) sva ta vojska koja je bila izložena NATO bombardovanju je bila vojska JNA. :rtfm: A politika i promena imena je neštio drugo. :evil:
I ne pijem čaj jeborebog već jabukovaču, trenutno. Nemo´neko da mi stane na žulj, ima da mu jebém majku majčinu. Izuzetak su moji drugari poenzioneri. :lol:

A deca , znas , sta deca znaju sta je pichka a mi smo jadni , imali samo to u glavi , koj bre komputer, koj bre , ovo ili ono.:rumenko:

Gde ces ove godine na akciju , hoce li opet staro drustvo doci...i tako te stvari.:ok:

A ovi danasnji , uz komp , po ceo dan i tak , vrsne kazanove, sto bi se reklo KAZAN OVCI.:hahaha:

- - - - - - - - - -

Naravno da si ga retko kupovao kad si se napio broma. :(

BROM SE NE PIJE

pu bre ko ti dade bre tu diplomu komputersku.:)

nis bre ne znas , nemoj bre da sramotis NB.:rtfm:

- - - - - - - - - -

Марси, јел ти мислиш да су Бром и Бромзепам иста ствар?

Јел те то учио Тито на факалтету?

pa kako pises i dajes odgovore , moze se samo zakljuciti da i koristis iste

Мислим да је сад сасвим ок да с теме о брому и ЈНА, пређете на причу о идеалној разлици у годинама међу партнерима тј. да коначно дефиниште да ли је то 30 или 40 година у корист мушкарца и које је то доба старости кад је мушкарац најпотентнији. Остали сте нејасни да ли је то са 70 или 80 година. :namcor:

Мислим да је сад сасвим ок да с теме о брому и ЈНА, пређете на причу о идеалној разлици у годинама међу партнерима тј. да коначно дефиниште да ли је то 30 или 40 година у корист мушкарца и које је то доба старости кад је мушкарац најпотентнији. Остали сте нејасни да ли је то са 70 или 80 година. :namcor:

eto ,jedva cekam da stigne tu do 84 godine , jer tada kazu da je najbolje.

vako , sta Ja znam,

OVA venerijanka-montegrinskoga plemena je 20 godina mladja a i sto je sa mnom, pojma nemam

malo po malo , pitam se dal sam ili nisam , pa onda , da ne bi bilo da i nisam, opet ponovim.

a i moram naglasiti da nisam pio caj...tamo DJE SAM I BIO tj sluzio tadasnjem narodu.

eto ,jedva cekam da stigne tu do 84 godine , jer tada kazu da je najbolje.

vako , sta Ja znam,

OVA venerijanka-montegrinskoga plemena je 20 godina mladja a i sto je sa mnom, pojma nemam

malo po malo , pitam se dal sam ili nisam , pa onda , da ne bi bilo da i nisam, opet ponovim.

a i moram naglasiti da nisam pio caj...tamo DJE SAM I BIO tj sluzio tadasnjem narodu.

ma ti se bre cudo, najimucniji, najstrucniji, najpotentniji, najpametniji...u sve se razumes i u sve se mesas kao margarin...:lol: ma bre, naj sasvim, potpuno sasvim najbolji dasa...

Nije JNA, nego VJ. I nismo pobedili nikoga, na ni NATO, već smo dobili po nosu i uzeli nam još KiM. To što nisu hteli da gađaju neke bitne ciljeve je druga priča. I što su se naši vojnici uspešno (neki više, neki manje) krili po šumama i brdima.

Који су то битни циљеви? НАТО, пичкаста војна сила није смела да пусти ни једног јединог војника да крочи у Југославију (тада смо се тако звали) него је користила прекомерну војну силу и технику . И наравно да је војска нашла решење како да се од тих злочинаца, пичкица и гованаца, безбедно склони. А то што кажеш није ЈНА него ВЈ је го кур*ац од аргумента. Све је то ЈНА. :rtfm: Променити име а све остало је исто, није никакав аргуменат јеботебог блесави, Правиш се као да не знаш шта је црно а шта бело.:sad2:

Poslednja izmena:
Који су то битни циљеви? НАТО, пичкаста војна сила није смела да пусти ни једног јединог војника да крочи у Југославију (тада смо се тако звали) него је користила прекомерну војну силу и технику . И наравно да је војска нашла решење како да се од тих злочинаца, пичкица и гованаца, безбедно склони. А то што кажеш није ЈНА него ВЈ је го кур*ац од аргумента. Све је то ЈНА. :rtfm: Променити име а све остало је исто, није никакав аргуменат јеботебог блесави, Правиш се као да не знаш шта је црно а шта бело.:sad2:

JNA se osramotila jer su je razbucali slovenački teritorijalci, i banda skupljena s koca i konopca u Hrvatskoj i Bosni.
Reality check: NATO je pobedio u ratu 1999. Mi smo izgubili rat 1999. Zašto? Zato što je NATO ostvario sve zacrtane ciljeve: uspostavu stalnog vojnog prisustva u vidu baze, pretvaranje teritorije Kosmeta u ''nezavisnu državu'' odnosno svoj protektorat i konfiskovanje svih resursa i prirodnih dobara Republike Srbije na Kosmetu i stavljanje istih pod svoju kontrolu. U ratu je primarna pobeda, a kako se i kojim sredstvima ostvaruje, vrlo je sekundarno.
Vae victis.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back