скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dajem 100 dolara za 150 potpisanih i pečatiranih. Drago mi je da si užicko za 200 gr kafe, pa da ideš do rođe za pečat. Zaeban taj rođo, čovek na funkciji.

Dragi Rifke i poštovani,

uplaćeni tiket u kladži ne zahteva pečat opštine da bi bio važeći
sa izborom koji sam napravio ne možemo biti na šteti
a ti samo stiskaj...

STEGNUTA RUKA NIŠTA NE HVATA
nečija mudrost

- - - - - - - - - -

Ludilo!
Il' je bromilo? :mrgreen:
Pozdrav poštovane kolege.

a kak je stomak , posle skoljaka , jel vari , ili te muci ..krabini kraci , gmizu li gmizu :)

sledeci put , misli za godinu dana , nemoj uzimati one crne , nekada smo ih zvali ...ma jok , same su dolazile.

uzmo ojster , kazu da pomazu , za je*banje, a koristi se na taj nacin sto se one -nozem otvaraju , pa onda ide sika od limuna, i ah da BESE TI I IMAS LICNI LIMUN, pa onda , nako usisa se

sto ze tice broma u caju , vidi se da je tvoj caca , bio pametan , pa je izbegavao , takav caj da pije.

j*ebiga , pa napravi on tebe , tak lijepim i pametnim i jos kapitaljistivke orijentacije.

slogan - samo moje i moje , nema nis za druge

Вола на ражњу, него шта.

И онда после "а како ви знате да је мој отац одрастао у скромним условима?" питаће ћерка истог таквог генерацијског гоље као што си ти. "Како се то види? Ја не видим по чему смо ми то различити!"

И дуриће се кад јој буде стављено до знања да нема шта да тражи са бољима од себе.

Хахах.

opet te muce nocne more.

neg , pominjes da volis mirise ptrdaca od starijih , jer bo , oni , te podsecaju na detinjstvo , onako , prd, i ode zubic a di dobijes 5 para za zub.

nego , ovi indijci , pakistanci , kazes da prduckaju ali ti nije isti miris.

jes sto jes , jes.

- - - - - - - - - -

Rifke, imaš još sutra i prekosutra da odlučiš koliko sredstava odvajaš za
Fond za Razbibrigu i Ćevape

ma , covece , nema on para , sve je otislooo, na pozlatu

шта Британац мисли кад каже..

a_739_20150612095200.png

a_739_20150612095249.png

:lol:

Dakle, Srbija je in a bit of a pickle.

Dragi Rifke i poštovani,

uplaćeni tiket u kladži ne zahteva pečat opštine da bi bio važeći
sa izborom koji sam napravio ne možemo biti na šteti
a ti samo stiskaj...

STEGNUTA RUKA NIŠTA NE HVATA
nečija mudrost

Neje pečat zbog kladže, neg zbog tebe, jer ako mi ne daš tih pošteno zarađenih 50$, da imam papir s kojega ti šaljem uterivače sa dnevnom kamatom, a ide kamata na kamatu, već kako je to u poštenom zelenaškom bizmisu... Metaliko moj.

шта Британац мисли кад каже..

Идиоматске антитезе су bread and butter енглеских учтивих форми.

Добар је пример "quite good", as in "the results were quite good". Преведеш буквално и значи прилично добро, али Енглез у ствари хоће да каже "разочаравајуће" и сасвим сигурно не добро. Са друге стране, "not bad" је велики комплимент, а "not half bad!" је екстатична хвала.

Мени је нпр забавно и "very interesting", што не значи да је иоле интересантно или да сам импресиониран него да ниси нормалан :D

STA , AU , PA I TU SADA KRADU...

BRE , NEKADA JE BILO DESET CEVAPA A VIDI TI TO DANAS.

Rifke se plaši da nije reč o 30-10-3-1 prevari sa dojavama
http://www.telegraf.rs/sport/141735...aranti-uzimaju-novac-na-namestenim-utakmicama

- - - - - - - - - -

ni ja nikad ne bih kupio knjigu "KAKO DOBITI NA TOMBOLI"
pa autor dobija pare od knjige a ne od tombole :lol:

- - - - - - - - - -

za karanfil kazu da ima magijske moci i da je ciuvar ljubavi izmedju muskarca i zene :lol:
Reeferu sutra odmah da kupis zeni karanfil...:mrgreen:

flowers-nature-red-carnation-dianthus1.jpeg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back