Statler and Waldorf
Buduća legenda
- Poruka
- 43.256
Gadan sve u tom tvom mestašcu pored Beograda živi.![]()
мало обојени па теби одмах гадни. ниси навикао. ето видиш како Пери нису гадни.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gadan sve u tom tvom mestašcu pored Beograda živi.![]()

дабоме. господин је онај ко господари собом. својим умом и својим поступцима.
Па то је, ако дозвољаваш, врло, врло висок стандард за било коју друштвену класу или ма какву групу људи; таква гвоздена и узвишена самоконтрола ме подсећа на каквога светитеља, јогина, судију уставног суда Републике Србије или слично.
Ако бих морао на брзину да нацртам кроки господина, рекао бих
а) човек одређених манира, рафинмана и образовања,
б) занимања бољег од физичког рада, малопродаје и сл
в) рођен у породици истих таквих људи.
Није стопостотно, али може да послужи као брз виа негатива тест. Ако дакле, није рођен у... а још је и вулканизер или рецимо шверцер, или је имао оца господина али је набусит и неписмен, итд, добре су шансе да није господин.
Gadni su ti obojeni. Jedu đubre, oće dukradu, da zajebu, oće i decu da izbodu. Beli potomci superiorne zapadne kulture to ne rade.
- - - - - - - - - -
Da nije švercera bilo onomad kad je trebalo, gospoda bi crkla od gladi.
u kafani sve po starom...ljubav cveta sve u šesnaest...![]()
došo narod iz raznih krajeva da se opušta, plus ne povlače vodu
Ne bih znao za udžerice, u Kajmakčalanskoj su oduvek bile kuće od kamena i cigle.
Niko nikome ne oduzima stanove, već ističe stanarsko pravo korišćenja stanova po povlašćenoj ceni.
- - - - - - - - - -
Dakle, smešna je pomisao na sveže morske plodove i ribu u Beogradu, ali si ti jeo sveže morske proizvode u restoranu Polet, koji je usred Beograda?

Pogubio se Marsi, jer znaš da je more u SFRJ bilo dalkeo bliže nego danas. I putevi su bili širi, kvalitetniji a vozila bolja i brža.
Marsi, naravno da je sve sveže, na ledu a ne zamrznuto. Krabe su još mrdale po ledu kad su stigle, recimo.![]()

Tito im sagradio sve a Sloba im dao stanove po 100dem i da se skucje za 5 čekova koje je pojela inflacija.
I opet ržu, sikcu i kokodacu.

a znaš šta je NAJBOLJE?
DJINDJA IH IZYEBO U DUPE PA SAD PREŽIVAJU BEZ FIRMI I JEDU POMIJE I ZAHVALNI MU BULEVAR DODELILI
- - - - - - - - - -
nikad Srbija nije bila bogata, ali nikad nije jela pomije iz sveta[/QUOTE]
nije ranije al sada je moderno jesti sir , koji i mirise i koji je plav i koji je..
stranski
дабоме. господин је онај ко господари собом. својим умом и својим поступцима.

Па то је, ако дозвољаваш, врло, врло висок стандард за било коју друштвену класу или ма какву групу људи; таква гвоздена и узвишена самоконтрола ме подсећа на каквога светитеља, јогина, судију уставног суда Републике Србије или слично.
Ако бих морао на брзину да нацртам кроки господина, рекао бих
а) човек одређених манира, рафинмана и образовања,
б) занимања бољег од физичког рада, малопродаје и сл
в) рођен у породици истих таквих људи.
Није стопостотно, али може да послужи као брз виа негатива тест. Ако дакле, није рођен у... а још је и вулканизер или рецимо шверцер, или је имао оца господина али је набусит и неписмен, итд, добре су шансе да није господин.
i SVOJIM PARAMA , koje mu robovi zaradjuju i imaju i male plate i jedu ostatke....nako ko kucici.
a i kucici , takvih gospodara , jedu mnogo bolje , neg njegovi robovi.
uhhh , ovo me podseti na doba ranoga procvata kapitalistickoga doba..
ma nije valjda da je tako u SRBIJI.![]()
прво да се мало упристојимо, јер смо под маркистима постали сличнији зверима него људима. за почетак да се научимо једноставним животним начелима - не чини што је неприлично, не узимај што ти не припада. па онда за пар генерација, можда изнедримо и господу.
прво да се мало упристојимо, јер смо под марксистима постали сличнији зверима него људима. за почетак да се научимо једноставним животним начелима - не чини што је неприлично, не узимај што ти не припада. па онда за пар генерација, можда изнедримо и господу.
- - - - - - - - - -
ко о чему, комуњаре о парама.

прво да се мало упристојимо, јер смо под марксистима постали сличнији зверима него људима. за почетак да се научимо једноставним животним начелима - не чини што је неприлично, не узимај што ти не припада. па онда за пар генерација, можда изнедримо и господу.
- - - - - - - - - -
Dakle , kazes da ste zveri , a pa to je i napredak u monarhistickim pogledima o bivstvovanju coeka.
secam se , da mislim da su historijske relevantne informacije , prikazivale bogate trpeze i kako su monarsi aka vlastele , bacali koske , svojim kucicima ,,,,e zahebo sam se- svojim slugama.
i reci ti meni , sada u ovom dobu , koja i kojoj vrsti zivotinje pripadas.
nako po marksistickoj podeli...koju si tak zdusno nam , danas dao.
- - - - - - - - - -
Да, што да не? Нисмо ми суштински гори од осталих.
За неколико генерација од момента када се отарасимо марксистичких рецидива и иних моралних изопачености и клањања најгорим постојаће и чисто српска господа.
da , uspeh je da se napreduje kroz shupak pirgavski , e tad ce srbi videti napredak
господу
pa sad , ti bejase strasni mali dete i sve si zna i znas i bolje od nas.
u BEOGRAD se stizali kamioni i kamioni sa svezom ribom , i iz SPLITA i Rijeke .
i eto , recimo , sada , stizu vam u BEOGRADU sveza , smrznuta RIBA i kazes krabe, uhhh,
koliko si i pricao o ribljim specijalitetima , JA, OCEKIVAO Jastoga , kad ono krabe.
i sigurno su vas i posluzili sa posebnim kljestima i malim vilicama za ......![]()

da , uspeh je da se napreduje kroz shupak pirgavski , e tad ce srbi videti napredak
Marsi, gde si pročitao da stiže smrznuta riba?
- - - - - - - - - -
Cenim da je bolje u šupku najuspešnije monarhije u istoriji nego u šupku raznih parlamentaraca kanadskih.

Риф, да ли и теби искачу ове грозне рекламе типа- АV брже, боље, упри, удри. тако нешто. човек не може нигде да се склони а да га наша несрећна садашњост не звекне посред чела.

Па то је targetted marketing, детектовали су да га често спомињеш па мисле да си заинтересован
Или укључи блокер, или промени начин сурфовања, или почни да примењујеш правила које важе за лорда Волдеморта, Саурона и ине хроме дабе и непоменике - немој да му помињеш име.
Или ћеш га призвати.
Marsi, ispalio si se, ali hajde da se pravimo kao da nisi.![]()