Samson2009
Veoma poznat
- Poruka
- 13.411
о вашим зурлотским заблудама и преступима можемо код Жиса, ова кафана није за такве теме.
Љуби те Зоран
примио си се на његове баљезгарије о зилотима.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
о вашим зурлотским заблудама и преступима можемо код Жиса, ова кафана није за такве теме.
примио си се на његове баљезгарије о зилотима.ма јок, ишао у чаршију
а Јахорина је лепша од Бјелашнице.

Љуби те Зоранпримио си се на његове баљезгарије о зилотима.
Pa znam, ali dopustas li malo maste?![]()

Steta...jedan si od onih s kojima najvise diskutujem na forumuZdravo druze. Evo pocele obaveze, nema se vremena za forumsko zezanje.![]()

Зоки легион, и његова чада у мантри.
Пали ватре, а после му смета дим.

Steta...jedan si od onih s kojima najvise diskutujem na forumu![]()

Lijepe su obje planine...ali na Bjelasnici ima jedno lijepo selo...zove se Lukomir...
![]()
![]()
![]()
![]()

Зоки легион, и његова чада у мантри.
Пали ватре, а после му смета дим.
јесте, лепа су та босанска планинска села. куће имају високе кровове.. и подно грејање
сличне су им и старе куће у Јајцу и Травнику, северна Босна је већ другачија.

Па добро у машти може.Па сад и ја бих био негде где је топло у неком ексклузивном летовалишту на неком егзотичном месту под палмама поред океана итд.![]()

Jajce je posebno lijep grad...
Grad muzej ga nazivamo...
Ali najljepsi gradovi su u Hercegovini![]()

ништа од тога Сами.. зна се кад међеди-зурлоти излазе из брлога![]()
јесте, то је стара текија. око ње постоје још неке зграде које треба да се обнове.
видиш како је лепа та балканска архитектура, коју су нам Турци донели, а они су је преузели од Грка. и старе џамије које су се градиле за време Османлија су лепе, за разлику од ових арапских које данас градите, и које не личе ни на шта, јер се не уклапају у амбијенталне целине босанских градова.

Ljepsa je arapska arhitektura od turske ali se ne uklapa u nas ambijent...![]()
Ne,nisam mislio na to...mislio sam da im je ljepsa ona stara njihova arhitektura...hoćeš reći da su ove nove džamije po Bosni lepše od onih Turskih?
Ljepsa je arapska arhitektura od turske ali se ne uklapa u nas ambijent...![]()

лепша је у Маракешу или Сани, али није у Тузли и Сарајеву. ал то ови твоји не разумеју.. нагрдиће вам градове![]()

лепша је у Маракешу или Сани, али није у Тузли и Сарајеву. ал то ови твоји не разумеју.. нагрдиће вам градове![]()

Ne,nisam mislio na to...mislio sam da im je ljepsa ona stara njihova arhitektura...
Ali se danas Arapi bas i ne pridrzavaju one svoje stare kulture...
Saudijci su porusili sve kuce iz vremena Muhammeda...