Skupstinska kafana :) II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kafana "Ko to tamo peva":

ko to tamo peva1.JPG

A zasto ne pustis bivsu kafanu medju teme dole?

Čekaj da prođe čistka

:zelenko3:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/523605-Skupstinska-kafana-)-II?p=20275284&viewfull=1#post20275284

Izvinite sto smetam, ali samo da kazem jos jednom ono sto me tisti: Otkad sam ja ovde, postoja je Ambasada (prvo Ambasada ex politikin zabavnik, nesto cega jos ovde nije bilo, najoblje druzenje gde su cak i politicki ljuti protivnici postajali prijatelji, pisale se pesme, vicevi, ostavljale umetnicke slike (i one malo manje "umetnicke"), itd...itd..) nju je zatvorio Iron Lord. Da ne pisem isorijat - kad, kako, zasto kao ni epilog.

Zatim je otvorena NeoAmbasada, nju je zatvorila Milica Cobacnica uz obrazlozenje da je "slabo posecena" sta god to znacilo, otvorila Politicki dzubox (moje oke nikad videle niti usi cule za tako nesto) i onda se samo klepaju pesme (meni je redovno kocio racunar pa sam odustala i da slusam) a od Ambasade ni traga...Izgubila se u vremenu i prostoru ili necijoj pukoj zlobi, ne bih da licitiram...

Dakle, IN MEMORIAM necemu lepom, finom i kulturnom...iliti - Ono nase sto nekad bejase:(

:zpozdrav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back