Skupstinska kafana :) II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa jel neko razmisljao nesto....ocu devojki da uznem nesto ali neznam koe....ima li neko sto je odlucio nesto pa da ja ukradem ideju???
glupo mi cvet, sminku , qrazz , palac....ocu da je iznenadim...da budem orginalan...

Купи јој нешто јефтино код Кинеза,па гледај њену реакцију,,,,

Ако те пољуби значи да је права,а ко те гађа са поклоном хеби га...

Jao sunđerče, imaš u "Vulkan"-u mnooooogo lepih džidža bidža.
Doduše ne znam oklen si :think:

ne znam kakav Vulkan????
ma da imam ja kes ja nebi ni pitao....znao bi i sam koe da joj kupim....kupio bi joj zlatnu narukvicu, dijamante ovo, ono...okitio bi je ko bozicnu jelku...
ocu da budem skroman a orginalan kao sto sam uvek i bio :D
preko 1500 ne mogu da dam....prekoracim li ima da trpim gladan ko ono pas...moji slabo pare salju a i nemam obraz vise da im trazim :(

Купи јој нешто јефтино код Кинеза,па гледај њену реакцију,,,,

Ако те пољуби значи да је права,а ко те гађа са поклоном хеби га...

interesantna ideja...
nece da me gadja....znam gu ja...ima da se kao ono obraduje a ustvari ovamo ima da je razocaram...ali ja necu da je razocaram...

Фала ти,уштедећу паре које немам....

Клара Цеткин, девојачко презиме Ајзнер (нем. Clara Zetkin, Eißner; 5. јул 1857 — 20. јун 1933), била је утицајни немачки социјалистички политичар и борац за женска права. До 1917. је била активна у Социјалдемократској партији Немачке, а затим је ступила у Независну социјал-демократску партију Немачке (USPD) и његовом екстремном левичарском крилу, Спартакистичкој лиги - која је касније постала Комунистичка партија Немачке (KPD), коју је она представљала у Рајхстагу током Вајмарске Републике од 1920. до 1933.

Клара Цеткин, девојачко презиме Ајзнер (нем. Clara Zetkin, Eißner; 5. јул 1857 — 20. јун 1933), била је утицајни немачки социјалистички политичар и борац за женска права. До 1917. је била активна у Социјалдемократској партији Немачке, а затим је ступила у Независну социјал-демократску партију Немачке (USPD) и његовом екстремном левичарском крилу, Спартакистичкој лиги - која је касније постала Комунистичка партија Немачке (KPD), коју је она представљала у Рајхстагу током Вајмарске Републике од 1920. до 1933.
Кур ва....
Највећи непријатељ мушког рода...
Наметнула глупи празник...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back