gost 280909
Poznat
- Poruka
- 7.809
Крстарица иначе, да знате, не спада у страначке дужности, овде се мало дриблам и понекад опуштам (сем када неко почне да ми прети).Pokazujes simptome koje sam ja imala u tvojim godinama dok je DS bila ona prva stranka.Izgorela sam kao vostana sveca.Dala sam sebe 300%, ali kada videh o cemu je rec, pukla sam.Sto puta sam i na ovom forumu rekla da necu da izadjem, ja iz stranke ne izlazim, a oni ne smeju da me izbace.Pojela me ta stranacka aktivnost, shvatala sam je kao ti, do koske.A sada nisam razocarana, vec besna.Sve bih proterala.Ali, nemam vise snage.Pusticu da se udave u vlastitom zivom blatu, mirno cu ih posmatrati.To ti ne treba u zivotu, ali i meni su to govorili, pa nije vredelo.To je za drugacije ljude.Ali, posto neces odustati, potrudi se da se manje nerviras.
Добро си видела да сам жестоки фанатик за странку који ће практично цело време које му од обавеза на плану образовања и кошарке преостане, дати странци. Да ли сам тако сам хтео или су ме у том правцу усмерили и направили од мене прволинијашког фајтера, не знам али тако је. Што би се рекло, крв, сузе и зној за победу на изборима (не власт него победу-драже ми је да бпобедимо ривале скором 40:25 а да останемо у опозицији него да са 30 % будемо власт). Није за похвало али ушло ми у крв. Од малих ногу се знало, бићу или кошаркаш или историчар или политичар. Нисам постао једно од ова два, остаје ми да будем активиста у политици.