Skupstinska kafana :) II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pokazujes simptome koje sam ja imala u tvojim godinama dok je DS bila ona prva stranka.Izgorela sam kao vostana sveca.Dala sam sebe 300%, ali kada videh o cemu je rec, pukla sam.Sto puta sam i na ovom forumu rekla da necu da izadjem, ja iz stranke ne izlazim, a oni ne smeju da me izbace.Pojela me ta stranacka aktivnost, shvatala sam je kao ti, do koske.A sada nisam razocarana, vec besna.Sve bih proterala.Ali, nemam vise snage.Pusticu da se udave u vlastitom zivom blatu, mirno cu ih posmatrati.To ti ne treba u zivotu, ali i meni su to govorili, pa nije vredelo.To je za drugacije ljude.Ali, posto neces odustati, potrudi se da se manje nerviras.
Крстарица иначе, да знате, не спада у страначке дужности, овде се мало дриблам и понекад опуштам (сем када неко почне да ми прети).

Добро си видела да сам жестоки фанатик за странку који ће практично цело време које му од обавеза на плану образовања и кошарке преостане, дати странци. Да ли сам тако сам хтео или су ме у том правцу усмерили и направили од мене прволинијашког фајтера, не знам али тако је. Што би се рекло, крв, сузе и зној за победу на изборима (не власт него победу-драже ми је да бпобедимо ривале скором 40:25 а да останемо у опозицији него да са 30 % будемо власт). Није за похвало али ушло ми у крв. Од малих ногу се знало, бићу или кошаркаш или историчар или политичар. Нисам постао једно од ова два, остаје ми да будем активиста у политици.

Bio si Srbin iz Crne Gore...sta se desilo?
Пола мојих рођака у ЦГ су Срби, пола Црногорци. А и једни и други су моја фамилија. Највише бих волео када би се Срби и Црногорци поново спојили у једну нацију али пошто није тако, осјећам подједнаку припадност обема колективитетима. Иначе, навијам за репрезентацију Црне Горе, што нема никакве везе са националном припадношћу.

Крстарица иначе, да знате, не спада у страначке дужности, овде се мало дриблам и понекад опуштам (сем када неко почне да ми прети).

Добро си видела да сам жестоки фанатик за странку који ће практично цело време које му од обавеза на плану образовања и кошарке преостане, дати странци. Да ли сам тако сам хтео или су ме у том правцу усмерили и направили од мене прволинијашког фајтера, не знам али тако је. Што би се рекло, крв, сузе и зној за победу на изборима (не власт него победу-драже ми је да бпобедимо ривале скором 40:25 а да останемо у опозицији него да са 30 % будемо власт). Није за похвало али ушло ми у крв. Од малих ногу се знало, бићу или кошаркаш или историчар или политичар. Нисам постао једно од ова два, остаје ми да будем активиста у политици.

a od kad si ti aktivan drugar, nisi bio kad sam te upoznao, ili jessi?

zao mi je kolega ..ali si negdje fulao u konstataciji ..lep opis ali internetski ..tj.lazan

ali ako si sretan..neka ti je:)

:bye:
И ти мислиш што и ја али ти смета што не волим Хрвате. ****** и ја бих неке ствари похвалио код Маркома али ем што смо лично у жестоком сукоба, ем је радикал. тако да ћу о њему најцрње говорити иако имам позитиван став према њему.

Моја мана јесте сујета, дакле изразито сам и сујетан и освјетољубљив али мислим да то никада промјенити нећу.

Ne pricaj bezveze, kakav crni aktivista.Ako mislis da ce SNS ili bilo koja stranka, dolaskom na vlasti pokrenuti stvari, varas se.Jedino sto je dobro, a rece Mingov djed, to je promena.A ti menjas stare, ofucane ljude jos starijima.Osim, ako vi mladi ne prevagnete, pa donesete svez vazduh.Zavrsi skolu, od politike se jos nista ne zna, a i ako budes uspesan, svi ce ti traziti skolu, a ne visinu i snagu.

Ne pricaj bezveze, kakav crni aktivista.Ako mislis da ce SNS ili bilo koja stranka, dolaskom na vlasti pokrenuti stvari, varas se.Jedino sto je dobro, a rece Mingov djed, to je promena.A ti menjas stare, ofucane ljude jos starijima.Osim, ako vi mladi ne prevagnete, pa donesete svez vazduh.Zavrsi skolu, od politike se jos nista ne zna, a i ako budes uspesan, svi ce ti traziti skolu, a ne visinu i snagu.
И у странци ме моле да дам преостале испите.

Пола мојих рођака у ЦГ су Срби, пола Црногорци. А и једни и други су моја фамилија. Највише бих волео када би се Срби и Црногорци поново спојили у једну нацију али пошто није тако, осјећам подједнаку припадност обема колективитетима. Иначе, навијам за репрезентацију Црне Горе, што нема никакве везе са националном припадношћу.

Nece Crnogorci, mala, ali ipak vecina je prevagnula.Najbolje im je priznanje Kosova.I ja imam rodbinu u Crnoj Gori, ali ne razgovaram sa svima.Ma da mi je najrodjeniji...ne podnosim zatucanost.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back