gost 280909
Poznat
- Poruka
- 7.809
Дакле, имаш јако велико политичко искуствоA ja od 91.Sad cu da dunem i da vam srusim kucicu, hahaha.Bebe.

Иначе, у своје редове ме је звао и ДСС и ЛДП, тј. њихови битни људи које знам.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дакле, имаш јако велико политичко искуствоA ja od 91.Sad cu da dunem i da vam srusim kucicu, hahaha.Bebe.

Могуће...свакако сам конзервативан (али не затуцан).
Конзервативност и затуцаност нијесу исти појмови.
Дакле, имаш јако велико политичко искуство
ko te zvao i zasto ii sto si odbio?Дакле, имаш јако велико политичко искуство
A sad i pises crnogorski.Prolazis kroz razne faze.Ne mislim da si ti zatucan, ali znam neke rodjake u Crnoj Gori koji to jesu.Uobrazili da su Dalmatinci, blagi boze.
Ја сам поносни Црногорац и то ће свака девојка уважавати. Свој црногорски акценат користим у било ком делу Србије да се нађем, а врло често се и шетам по Београду са државним и националним обиљежјима Црне Горе![]()
wtf? ja volim dalmatinski
Функционери ДСС и локални људи из ЛДП.ko te zvao i zasto ii sto si odbio?

Вјеруј ми, ја бих волио да су Црна Гора и Србија заједно али нијесу.Sto pricas?Pa do pre mesec dana bilo je sve obrnuto.
Nadam se da ces noznim palcem zveknuti u nesto drveno.Ratio pripada muskima?To ne moze da se deli, izem ti bio-psihologiju koju si ucio.Sve ti je to na ravne casti, a mehanizmi upotrebe su razliciti, mada ne uvek.

Ја сам поносни Црногорац и то ће свака девојка уважавати. Свој црногорски акценат користим у било ком делу Србије да се нађем, а врло често се и шетам по Београду са државним и националним обиљежјима Црне Горе![]()
Ovaj forum ce me naterati da se izjasnjavam kao Dzedajka.
Млад сам, не пушим, не дрогирам се, не упражњавам групни или садо-мазо секс. Дакле, нормалан дечко.
Ne pricaj bezveze, kakav crni aktivista.Ako mislis da ce SNS ili bilo koja stranka, dolaskom na vlasti pokrenuti stvari, varas se.Jedino sto je dobro, a rece Mingov djed, to je promena.A ti menjas stare, ofucane ljude jos starijima.Osim, ako vi mladi ne prevagnete, pa donesete svez vazduh.Zavrsi skolu, od politike se jos nista ne zna, a i ako budes uspesan, svi ce ti traziti skolu, a ne visinu i snagu.
...Stranke su kupleraj.Najlosiji, sa najruznijim ribama.
A ja od 91.Sad cu da dunem i da vam srusim kucicu, hahaha.Bebe.

Била је одвратна масна и бубуљичава![]()
Била је тако лепа,увек се сећам ње..
била је тако лепа.као тог јутра дан.
Дивна је она била,када сам остао сам..
више се нисмо срели јер њу је однео дан..
Добро јутро,колеге и куме...
.