- Poruka
- 33.624
To jedino ako sahranjuju neku babu od 100 godina.
to sam zaboravio naglasiti. ne mora imati 100, moze i 70 ili... ali je vazno da nije bas mlada...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To jedino ako sahranjuju neku babu od 100 godina.
..to sam zaboravio naglasiti. ne mora imati 100, moze i 70 ili... ali je vazno da nije bas mlada...
to sam zaboravio naglasiti. ne mora imati 100, moze i 70 ili... ali je vazno da nije bas mlada...
Nijesam ja mislio bukvalno na stotku, ali cim predje 70, to je na sahranu spradacina, jos je ranije na pokajanje bio obicaj da se sluzi rakija, pa dodju pjanice i sprdnju naprave![]()
..ne kuzim..objasni..dolaze pijanci na sahranu i isijavaju se s pokojnikom..prvi put cujem..Nijesam ja mislio bukvalno na stotku, ali cim predje 70, to je na sahranu spradacina, jos je ranije na pokajanje bio obicaj da se sluzi rakija, pa dodju pjanice i sprdnju naprave![]()
..ne kuzim..objasni..dolaze pijanci na sahranu i isijavaju se s pokojnikom..prvi put cujem..![]()
..ne kuzim..objasni..dolaze pijanci na sahranu i isijavaju se s pokojnikom..prvi put cujem..![]()
Stvarno, je morbidno, ali i meni se deslio, da sam razgovarao sa jednim čovekom i dogovarao kad da se vidimo, a on je rekao... Ne mogu u 13.00h idem na neku "sahranicu"...
Ili samo da završim ovaj parastosčić, pa se gledamo.....
Naravno, u oba slučaja su bile u pitanju sahrane nekih stariji "baba" iz komšiluka u selu...
..yebote..pa koja je onda kod vas razlika svatovi =sahrana...samo sto se u ovoj prvoj plese..Ma dodju da se ponapijaju, boli njih uvo za nekakve babe. No to su sad kod nas i ukinuli da se sluzi rakija.
Ma dodju da se ponapijaju, boli njih uvo za nekakve babe. No to su sad kod nas i ukinuli da se sluzi rakija.
..yebote..pa koja je onda kod vas razlika svatovi =sahrana...samo sto se u ovoj prvoj plese..![]()
..ok..za snimanje znam..to se i kod nas radi..ne zbog neke mode..vec da bi kasnije oni kojima je netko umro..mogao sagledati to s manje emocija....meni je otac umro u 3mj...nemam snage pogledati snimak..jednostavno ..nemam..U zadnje vreme su počele, čak da se smimaju kamerom sahrane, a posle sahrane se ne ide kući, nego se posluženje služi u kafani...![]()
U zadnje vreme su počele, čak da se smimaju kamerom sahrane, a posle sahrane se ne ide kući, nego se posluženje služi u kafani...![]()
Tako im treba kad pričaju o sahranama ...Dosla vlast i stavila bravu na skupstinu
![]()