gost 151384
Elita
- Poruka
- 22.756
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..jutrooo!!!!!!!!Srećan Kurban Barjam, u zdravlju i veselju da ga proslavite okruženi milima i dragima![]()
..jutrooo!!!!!!!!..jesi se naspavala...
..dobro jutrooo!!!!
..sretan kurban bajram...!!
..ne znam kako se to kaze na arapskom..ne zamjerite..aha evo sad vidim gore napisao je Donqihote..
....................BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!!!!!!!!
..ma dobro..ali eto..vidis i sama..
Onako....jutros jedva svanulo, sve neka tmurna kiša i mrak, sunce izašlo tek pre nekih pola sata......Glupava ova zima skroz...
Kako je kod tebe?
..ja svoje volim a tudje pošitivam..jel to OK...??dobro jutro svima
naravno da si prepisao od dona...don zna sveeeeeeeeeeeeeee
srecan Bajram
..ja svoje volim a tudje pošitivam..jel to OK...??
..ja svoje volim a tudje pošitivam..
I ja isto, pogotovo ako se tako pozovem na neki praznični krkanluk
![]()
adem cuti ne zove..ademe..necemo doci sa tenkom.....za sad....
slobodno nas pozovi na krkanluk
evo ja jos malo pa imam Slavu..Svetog Nikolu..pa cu ovde u kafani servirati bogatu veceru..ali posnu...cisto da znate
..jooooooooj..natrudio sam trbusnjake..noćaske...hahahahahha..krkacimo hahahahaha
..zbog cega su te pelcovali..e ljudi moram da vas napustim idem da primim revakcinu....ala ce me vijati po hodniku..bojim se igle ali nevidjeno
e ljudi moram da vas napustim idem da primim revakcinu....ala ce me vijati po hodniku..bojim se igle ali nevidjeno
..znaci 17..punis 18..Ako, i od posnog se može najesti
Ali prvo ja, 17. mi je rođendan.
Za Sv.Nikolu će sigurno biti još neko....
A onda iwo, kyo i slavonija 25-og...ihaj!
![]()
..znaci 17..punis 18..neka neka..
.
Hvala druže iwo, hvala
Ustvari, punim 22, ulazim u 21![]()
..je..nama 25..božić..onda Nova godina...onda registracija auta..pa u 2 mj..motora..pa u 3..skutera..u 4..se ide..na turneju....Srbija,C.Gora.preko prevlaku u CRO..i okolo..do Os..kad se vratim...u 5 malo odoara u 6..se giba na adriatik...do 1.10..i tako u krug...juuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiii