Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i ja sam se zeznula hihihi..otkacila sam od gasenja prozora...definitivno nemam jake zivce.:D
eeeee конзаб, то је још ништа наспрам ономе што се мени десило. Био ја на једном форуму у одељку занимљиви линкови кад тамо наслов теме: занимљиве сличице или тако нешто бем ли га..
Кликнем ја на линк, кад тамо слична фора овој што Дача спомиње, искачу прозори ко луди, само што тамо нису биле слике хомера симпсона, већ голи мушкарци се туку пешкирима у купатилу. Ја кликам на cancel кад оно прозори беже:D И што је најгоре у собу ми улази ћале, а ја се изгубио и почео :rumenko: ух, страшно :lol::hahaha:

eeeee конзаб, то је још ништа наспрам ономе што се мени десило. Био ја на једном форуму у одељку занимљиви линкови кад тамо наслов теме: занимљиве сличице или тако нешто бем ли га..
Кликнем ја на линк, кад тамо слична фора овој што Дача спомиње, искачу прозори ко луди, само што тамо нису биле слике хомера симпсона, већ голи мушкарци се туку пешкирима у купатилу. Ја кликам на cancel кад оно прозори беже:D И што је најгоре у собу ми улази ћале, а ја се изгубио и почео :rumenko: ух, страшно :lol::hahaha:

hahahahaha pa kako ja ne gole muskarce nisam naletela nego na Simpsone...naravno salim se...al je dobra zafrkancija

i ja sam se zeznula hihihi..otkacila sam od gasenja prozora...definitivno nemam jake zivce.:D

Ni ja...:)

Шта да ти пошаље:???: кликни десним тастером на тај линк и видеђеш адресу странице http://vv vv vv aboutthebird.com/

Ma ne klikćem ništa, čim vidim da ekran bega tamo - vamo, odma idem na restart...:lol:

Inače, na poslu su me svojevremeno zbog izuzetnog poznavanja rada na kompu zvali "Dača andu (undo)":hahaha:

Jel bilo... Nije tata to što misliš....:hahaha:

ako se neko nakrkao bensedina neka ide na temu
Demokratija kao oblik vladavine
oni tamo razbijaju jedan drugog, na naucnoj bazi
sad razumem japance sto gledaju drvo kako cveta, i to je uzbudljivije od tog dijaloga
derbi zacelja

ovi sa zelembacima sigurno provalili softver, kao i za igrice sto varaju, kao i sto im rezim ima korupciju za ideologiju
ali su nezasiti, ovi rezimski, na vlasti, jos ne znaju da je bolje da kaplje nego da curi, naucice tezim putem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back