nisliya
Iskusan
- Poruka
- 6.510
mnogo nešto zaostajete sa tim bonama...
dadoh ti bombonicu, lepi se za zubice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mnogo nešto zaostajete sa tim bonama...

A kako mogu da postavim spot ovde?
moze...
Shta..?:???:

Aaaa,..kako mogu da ostvarim moja prava "preko ovde"..?
Кликнеш на стрелицу и уђеш на YouTube па бирај шта ти срце жели.A kako mogu da postavim spot ovde?
Shta..?:???:
Pa kako?

Кликнеш на стрелицу и уђеш на YouTube па бирај шта ти срце жели.
Ево...
![]()
Bla,truc..bla...sve dok te ne izbace sa foruma.
![]()

Nishlya i junkmarko bone dobijaju sutra u 22:15, na spisku su....Sada sam vraćao dugove..
hahahah ma ja rekla Daci da moze da dalje pusta muziku
Milan Nedic mnogi gledaju kao okorelog fasistu a da i ne znaju ni ko je on zapravo bio . Cinjenica je da je bio u najtezem istorijskom trenutku za Srbiju njen predsednik vlade , da je postavljen od strane okupatorskog rezima , sto je po medjunarodnoj konvenciji veleizdaja , da je bio vise pasivni nego aktivni kolaborator sa Nemcima . Ono sto je radio Antonesku , Pavelic ili Bandera ne moze se ni u promilima porediti sa Nedicem . Mislim da je mnogo manje stete naneo Srbiji nego Draza Mihailovic koji je svojim nepromisljenim odlukama i taktikom uveo zemlju u gradjanski rat .
a ja....volim njega
Pa kako?
одлична стара стварa ja....volim njega
de pomozite čoeku
ovako odeš na jutub odabereš video koji želiš, zatim kopiraš iz adresne trake ona slova koja se nalaze iza znaka jednakosti.
potom pri postanju odgovora klikneš na youtube simbol gore desno odmah kraj "spoiler"
i onda pastiraš (zalijepiš) i voila![]()