Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мислим да сте се и ти а и онај који те је довукао у Бг. одавно распукли - па тај смрад не можемо да проветримо и избегнемо још од '45.

Сви фашисти и "фашисти" од 1941. до данас СУ МАЛА ДЕЦА ЗА БАНДУ ЦРВЕНУ а данас и за БАНДУ ЖУТУ... погледај само шта сте све урадили Србији од 2000. до данас у СПРЕЗИ СА ОКУПАТОРОМ 4.РАЈХА...и што је најгоре, ВАШЕМ ЗЛУ КРАЈА НЕМА............:dash::dash::dash:

Лепо је рекао паметан човек:

"Комунистима само једном можеш рећи ДА
и више никада НЕ... (Шарл де Гол)
jos kad bio ti neko upao u gajbu i izveo celu familiju na celu sa tobom iz nje, i pobio vas na ulici ko kerove ili da ti cerku iz skole odvedu na streljanje , pa da vidis kako je bilo mnogo lepse pod Nedicevom vlascu:thumbdown:

prvo lepo da priznate rs i da ih lepo pitate jel oce da se odcepe, a ako hoce da im date nesto kesa za usput i lepo da im zazelite dug i srecan zivot, nije tesko samo malo dobre volje, a imacete dobre komsije, ne mora da se volite al moze komsijski

prvo da ih priznamo pa onda da ih pitamo jel hoće da se otcijepe :rotf::rotf:

:worth::worth::worth:

@ tututu

evo ovaj kolumbo

hm...stalno tripujem da sam ja loshe volje pa mi kao stalno neshto smeta...a u stvari skontala sam da se u ovoj kafani osim konditorskih proizvoda vishe ne prica ni o cemu..nema vishe nekih zafrkancija..a o alkoholu da ni ne govorim..pa da malo priprito divanimo sa razlicitih stanovishta,...nekako se to zbog ovih glupih reputacija sve poremetilo...milsila sam da ce originalni postovi..mudri..pametni..nezni..politicki ispravni i objektivni...ljubavni..i da ne nabrajam dobijati te glupe poene..da kad vidish kod nekog tu zelenu zmiju od bodova..znash da je to covek ili zena cije misljenje treba potraziti i postove procitatai......hm mozda sam stvarno ja loshe volje...ili je mozda ovo sa tim poenima cista i neopevana glupost kao i zicanje za isto..e ako ti meni onda cu ja tebi....e konobar...sluze li ovde pelinkovac

hm...stalno tripujem da sam ja loshe volje pa mi kao stalno neshto smeta...a u stvari skontala sam da se u ovoj kafani osim konditorskih proizvoda vishe ne prica ni o cemu..nema vishe nekih zafrkancija..a o alkoholu da ni ne govorim..pa da malo priprito divanimo sa razlicitih stanovishta,...nekako se to zbog ovih glupih reputacija sve poremetilo...milsila sam da ce originalni postovi..mudri..pametni..nezni..politicki ispravni i objektivni...ljubavni..i da ne nabrajam dobijati te glupe poene..da kad vidish kod nekog tu zelenu zmiju od bodova..znash da je to covek ili zena cije misljenje treba potraziti i postove procitatai......hm mozda sam stvarno ja loshe volje...ili je mozda ovo sa tim poenima cista i neopevana glupost kao i zicanje za isto..e ako ti meni onda cu ja tebi....e konobar...sluze li ovde pelinkovac

evo pelinkovac

pelinkovac.jpg

"Naišle su nove struje, mora da se repuje, mora da se repuje":lol:
[SUP]Prslook band[/SUP]

ako je ovo tacno,ja bih pre zatrazio da se ispita zasto je njegova slika tamo??? ko je taj koji je odgovoran za tako sto...
Tačno je, i vrlo lepo je ovde ranije objašnjeno zašto i kako. Ali, sluđenim mozgovima očigledno nema svrhe bilo šta objašnjavati.
(Pažnja - da ne bi bilo zabune - kad se pominju sluđeni mozgovi, onda zapravo uvek mislim na - sve, iz bivše YU, ne samo na Srbe)

Paa,....evo PUN MESEC ....iznad grada....cuvajte se "zloca"....:???:
(Izgleda ostali "dobijaju uputstva" posle "skupshtine"...)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back