klikk
Iskusan
- Poruka
- 6.948
... i Kliku![]()
o hvala. ...8 bodova vrijedi ta tvoja

nego nešto drugo mene muči odkad je srbija postala egipat???
ovaj skype poludio totalno

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... i Kliku![]()

Hvala, ali ne daju da platim, moze li za džabaka? ...kažu potrebno je i drugim korisnicima....bla, bla...
Nego, odoh ja da napravim prave palacinke... bona tututu-u za okretanje stripa - za sada![]()
vidim ti vec imas preko 600 poena 
hvala...evo bona već poslana
![]()
Jedna je stvar je da se rahabilituju pukovnik Mihajlovic ,Slobodan Jovanovic i mnogi drugi koji su od konunista osudjeni bez razloga iz cisto ideoloskih i pljackaskih namera , a drugo je ako se u isti kos na mala vrata pokusavaju proguratiu i izdajnici poput Mite Ljotica i Nedica ,jer su oni svi kao "zrtve komunizma" .

konzab
to sto imam pruge na ledjima
ne znaci da sam tigrica

nego??? tvorica!?!
![]()
nego??? tvorica!?!
![]()
Ne mogu cetnici da se stave u istu ravan sa partizanskim pokretom . Postujem iskrena antifasisticka osecanja clanova ravnogorskog pokreta , ali preterano taktiziranje i vodjenje Srbije u gradjanski rat znacajno razdvaja dva antifasisticka pokreta. Cetnicki pokret izgubio je dobijeno , Mihailovic umesto da se okrene zapadnim Srbima , da konsoliduje i ucvrsti jedinice u Bih i Hrvatskoj , iz kog razloga ne znam okrenuo se Srbiji , gde je drzao bez problema najveci deo teritorije . Rat su cetnici izgubili u BiH i Hrvatskoj , ono sto se desilo posle u Srbiji samo je formalnost .
Moj pokojni deda bio je u Djujicevim jedinicama , da bi 43 presao u partizane . Jednostavno u to vreme nije bilo bitna ideologija koliko odbrana od fasistickog ustaskog rezima , a heroizam koji su Srbi u Hrvatskoj pokazali u partizanskim jedinicama zajedno sa svojim hrvatskim saborcima ne moze da se meri sa cetnickim heroizmom , koji se zadnje dve godine rata pokazivao samo u situacijama kad se trebalo june nataknuti na razanj .
Ministar policije je BANDIT CRVENI !!!!!!!!!
pa i ako je sala...nekad nemam smisla za humor
Zezaj se ti samo. Zemunka, ima pištolj i prugice (prugice nisu toliko važne).![]()

šala je bila ne se ljutiš
![]()
..teshke munke choveche..u rl bi te iznabadala..nisi je isposhtovo tebra..

pih samo 4sumnjam da se ljuti...
ps. vredi 4...jos 15 i....
ps. veceras si na redu nakon neshe t.