Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drinjača je izgleda simpatizer američkog juga....:think:

picture.php

celi dan mi se jede nešto slatko...bravo...eto dao si mi ideju ;):):D

Neverovatno kako se religiozni fanatici šljašte.

Drinjača je izgleda simpatizer američkog juga....:think:

picture.php

Волим у амерички филмовима јужњачки нагласак и њихову кантри музику.:)

dobili ste twix-ove od mene ! dosta od mene za danas
:cool:

Да ли је то ипак могуће добити негативну репутацију у виду сиве бомбоне. Ја редовно од особе, која има укупно три поруке на форуму, добијам те сиве бомбоне и негативне репутације. Лик једноставно стави минус (-) и упали. Има ли неко објашњење? Постоје ли негативни и позитивни репутациони поени.:???

To je opet neka sprdačina poludelog softvera, osećam.
Inače, nemam pojma. Znam samo za crvenu, negatvnu i javnu, a koju daje admin u vidu kockice.
Не мислим на казнене поене - картоне (жуте и црвене) коју дају администратори и модератори, већ на ове бомбоне коју дају чланови члановима. Ајде ти или неко други нек ми да репутацију на ову поруку и да стави само минус, ону цртицу и ништа више па да видим.

Да ли је то ипак могуће добити негативну репутацију у виду сиве бомбоне. Ја редовно од особе, која има укупно три поруке на форуму, добијам те сиве бомбоне и негативне репутације. Лик једноставно стави минус (-) и упали. Има ли неко објашњење? Постоје ли негативни и позитивни репутациони поени.:???

ево
http://img232.imageshack.us/img232/8836/ovozakafanufk1.jpg

U tom slučaju stvar je objašnjena. Fanatici su pod direktnom zaštitom više sile :dontunderstand:.

Drinjača - ni ja nisam mislila na kaznene poene, već na crvenu kockicu kojom admin menja zelene kad proključa... doduše retko.
Sličicu sam videla, ali pardoniram. Kad odreše kesicu bombone delim po spisku. Nisam ni ja baš toliko glupa :mrgreen:

Original postavio bezkorisnickogimena
Neverovatno kako se religiozni fanatici šljašte.

Jakob:

To nam od Boga

Bezkorisnickogimena:

U tom slučaju stvar je objašnjena. Fanatici su pod direktnom zaštitom više sile ......

?!?!?!

Mozhda i nad sudijom,ima sudija...ko ce ga znati...

Не мислим на казнене поене - картоне (жуте и црвене) коју дају администратори и модератори, већ на ове бомбоне коју дају чланови члановима. Ајде ти или неко други нек ми да репутацију на ову поруку и да стави само минус, ону цртицу и ништа више па да видим.

I meni se dešavalo, to sa sivom kockicom, takođe od likova koji su novi...Cenim da su greškom , proveravajući mogućnosti foruma nešto pritisli greškom....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back