- Poruka
- 3.235
Одлична песма, одличан филм
Ко није нека обавезно погледа филм "Ход по ивици" (Walk the line) 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Волим у амерички филмовима јужњачки нагласак и њихову кантри музику.Drinjača je izgleda simpatizer američkog juga....
![]()

celi dan mi se jede nešto slatko...bravo...eto dao si mi ideju![]()
Neverovatno kako se religiozni fanatici šljašte.
Drinjača je izgleda simpatizer američkog juga....
![]()
Волим у амерички филмовима јужњачки нагласак и њихову кантри музику.![]()

dobili ste twix-ove od mene ! dosta od mene za danas![]()

Nego ko je nn007 nemam pojma zašto mi je dao poen?

Не мислим на казнене поене - картоне (жуте и црвене) коју дају администратори и модератори, већ на ове бомбоне коју дају чланови члановима. Ајде ти или неко други нек ми да репутацију на ову поруку и да стави само минус, ону цртицу и ништа више па да видим.To je opet neka sprdačina poludelog softvera, osećam.
Inače, nemam pojma. Znam samo za crvenu, negatvnu i javnu, a koju daje admin u vidu kockice.
Да ли је то ипак могуће добити негативну репутацију у виду сиве бомбоне. Ја редовно од особе, која има укупно три поруке на форуму, добијам те сиве бомбоне и негативне репутације. Лик једноставно стави минус (-) и упали. Има ли неко објашњење? Постоје ли негативни и позитивни репутациони поени.:???
Neverovatno kako se religiozni fanatici šljašte.

.
Не мислим на казнене поене - картоне (жуте и црвене) коју дају администратори и модератори, већ на ове бомбоне коју дају чланови члановима. Ајде ти или неко други нек ми да репутацију на ову поруку и да стави само минус, ону цртицу и ништа више па да видим.
dajte i meni koji poen![]()

vuda daj mi koji poen klikni na vagicu ispod mog nickaupisi komentar i klikni odobravam![]()

Aaaaa,......zashto?![]()
pa treba mi jos 20 poena za jos jednu kocku