Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Сад идем да спавам, љут сам јер ми фали 13 бона за 4 зелену коцкицу, цео дан нико да ми удели :cry:

Сутра кад се пробудим хоћу да будем са осмехом на лицу. Не кварите ми недељно јутро. Зато...знате шта вам је чинити :rtfm: :mrgreen:

hteo sam te obradovati, ali .....
nema veze sutra cu.
adem_ks 445 ukupno poena
Poslednja primljena reputacija....
eh da mi je mitketa nekako da prevarim... i onog svabova :hahaha::hahaha:

Opet neke insinuacije, ha politikanti?
Ovom tu tu tu-u sam davala mentole najmanje tri puta.
Monderatorima na smenu - sve zbog prestiža da ih ne šiju ovi sa svaštawe.... a bogami vidim Wegistrwa u poslednje vreme razbija i komentarima... :)
Ademu - par puta, takođe i Kiu. kao komšijama dobre volje...još dugujem Kliku..

pta još hoćete :otkacio::???:

Zbog kafanskih faca trpi demokratija. Nemam dovoljno bombona za dobre komentare :otkacio:

Opet neke insinuacije, ha politikanti?
Ovom tu tu tu-u sam davala mentole najmanje tri puta.
Monderatorima na smenu - sve zbog prestiža da ih ne šiju ovi sa svaštawe.... a bogami vidim Wegistrwa u poslednje vreme razbija i komentarima... :)
Ademu - par puta, takođe i Kiu. kao komšijama dobre volje...još dugujem Kliku..

Zbog kafanskih faca trpi demokratija. Nemam dovoljno bombona za dobre komentare :otkacio:

A jel imate te dobre komentare? :lol::lol:

pa bajadere:mrgreen:

bajadera_210108.jpg

Сад идем да спавам, љут сам јер ми фали 13 бона за 4 зелену коцкицу, цео дан нико да ми удели :cry:

Сутра кад се пробудим хоћу да будем са осмехом на лицу. Не кварите ми недељно јутро. Зато...знате шта вам је чинити :rtfm: :mrgreen:

e si srecan breeeee:ok::ok:

e si srecan breeeee:ok::ok:
То Адемее, уз тебе још троје су ми дали бону :ok: :worth: Него, где је "Islam is peace":mrgreen: Ха, ха, ха питао он мене, пре него што се хтео регистровати, хоће ли се на крстарици љутити због мог имена. А ја мртво ладно..НЕЋЕ :neutral: :hahaha: Посебно неће Мита.

То Адемее, уз тебе још троје су ми дали бону :ok: :worth: Него, где је "Islam is peace":mrgreen: Ха, ха, ха питао он мене, пре него што се хтео регистровати, хоће ли се на крстарици љутити због мог имена. А ја мртво ладно..НЕЋЕ :neutral: :hahaha: Посебно неће Мита.

kako je lako usreciti neke...slatka rec ili slatka bona i...:klap::klap::klap::klap:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back