Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslednjih nekoliko strana "razgovora" u Kafani je obrisano. Nemam reči. Na momente me je bilo sramota da čitam, ne znam kako neke od vas nije bilo sramota da to pišete. Kad budu odlučili da zatvore ovu temu, nemojte se pitati zašto.

Ova tema je otvorena da bi bila odmor od politike, ne mesto za lečenje frustracija.

Nastavite ovako, zaista ću zamoliti admine da zatvore temu i da više nikada ne otvore sličnu. Sad mi je jasno zašto nam je trebalo godinu dana da namolimo Jominija da nam dozvoli da imamo mesto za opuštanje. Zato što se neki previše opuste.

a još i zato što niste u mogućnosti da sprečite istog korisnika da ima više nikova...ili ipak...jeste?
Pa zato... što neki ljudi ne umeju da prihvate ni kompliment, ni kritiku ni zavitlavanje...
pa zato.... što su neki stvarno frustrirani ...
pa zato što se ne držite onoga što napišete i zalepite...

Nigde, zato iskoristi dok još radi.;)

Šalim se, nadam se da ćemo se provući... nekako.

poZ Reg.
stvarno bi trebali da banujete nekoga i pre nego sto stigne da napise sabrana dela uvreda umesto da cekate "kap koja prelije casu" pa da onda svi budemo kaznjeni :sad2:

bar si ti odavno ovde pa znas da se ne moze osloniti na savest forumasha,bar nekih :roll:
i, da, ovo je krajnje dobronamerna opaska ;)

Ма зезам се, није ваљда да мислиш да сам озбиљан :mrgreen: Хоћу да унесем мало опуштене атмосфере у Скупштину :D

plivanje opusta :mrgreen:
tampaxcompak.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back