7of9
Veoma poznat
- Poruka
- 13.190
ja se istrosio.... tako brzocim sakupim kondicije, dobijas jedan bonboncic zauzvrat
ps.odoh da radim, cujemo se veceras
Don't worry, it is not nessesary

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja se istrosio.... tako brzocim sakupim kondicije, dobijas jedan bonboncic zauzvrat
ps.odoh da radim, cujemo se veceras

Don't worry, it is not nessesary![]()

kod religioznih fanatika
Registra ,ako zatvorite "kafanu" ,gde cu ja sa "opshtim" komentarima za koje nema otvorena tema.....?
..evo uletacha nema a ovo dvoje se dole krvi sa onim olimpijakosom..ista meta isto odstojanje..bki fina talijanka..muerte veliki ebach.tragedija..
Немој да ме вређаш..banuj frustrirane luzere..![]()

..a ovo dvoje su finci....evo uletacha nema a ovo dvoje se dole krvi sa onim olimpijakosom..ista meta isto odstojanje..bki fina talijanka..muerte veliki ebach.tragedija..
![]()
Ма зезам се, није ваљда да мислиш да сам озбиљан..shtase ti primash bre? gde si se prepozn'o?![]()
Хоћу да унесем мало опуштене атмосфере у Скупштину Ма зезам се, није ваљда да мислиш да сам озбиљанХоћу да унесем мало опуштене атмосфере у Скупштину
![]()

Nigde, zato iskoristi dok još radi.![]()
Šalim se, nadam se da ćemo se provući... nekako.

Ма зезам се, није ваљда да мислиш да сам озбиљанХоћу да унесем мало опуштене атмосфере у Скупштину
![]()