- Poruka
- 1.248
Ne, mi ćemo sad o sexu![]()
pa norrmalno... samo o onome i pricahte sho vam u mashti a u javi se dogodi jednom godishnje....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, mi ćemo sad o sexu![]()

Sta bi sipalo kad bi se kandidati za potpredsednika USA kresnuli:
![]()
![]()
![]()
![]()

marlone daj ne smej se nego deli bonbone![]()

![]()
![]()
hvala
al nekako sporo mi se penju poeni sad mi još 12 poena fali do 300 iliti četvrte mentol-bone![]()

pa norrmalno... samo o onome i pricahte sho vam u mashti a u javi se dogodi jednom godishnje....![]()
a koj si sad pa ti? ako si iz ds-a mosh da dobijesh samo bonu al u chelo
bone se deco zasluzuju pametnim postovima a ne trguje se njima kako vas uchi zhuta bagra u srbiji....

Ne razumem zašto misliš da ta vest ne zaslužuje posebnu temu? Nekako i nije za kafanu.
а осим тога, када би Срби почели ову вест искрено да коментаришу - одмах би тема добила катанац...јер знамо какви двоструки стандарди овде царују... овако нека буде само ВЕСТ...
![]()
![]()
hvala
al nekako sporo mi se penju poeni sad mi još 12 poena fali do 300 iliti četvrte mentol-bone![]()

Nije da nisi blizu istini...ali moj suprug je srčani bolesnik... a šta je tvoje opravdanje :???:

znate li da imam razloga za cascavanje???? evo stize vam pice svima u kafani

Ја сам о'ма отворијо новосадску МЕДОВАЧУ од јабуковаче а са поленом(Сајам меда на Ташмајдану) ... не да удара због "слаткоће"... него немам речи... виш' да већ 2 дана лупетам по пдф...![]()

kad me lepo pitash lepo cu da ti odgovorim... ima ih dosta a ja nisam pastuv da ih sve opsluzhim kad one zamisle da otjedu i zato po pravilu se uvek nadje jedna izdrqana kokoshka koja ne mozjhe malo da sacheka....![]()
primetio sam da je samo par reputacija potrebno da bi se dostigla stotka
tj sa samo 20-tak reputacija sam dobio 4![]()
koliko poena vredi jedna reputacija ?
Nemoj samo reći da je ponovo neko priznao albansko Kosovo...

znate li da imam razloga za cascavanje???? evo stize vam pice svima u kafani
![]()
JEEEEEEE IMAM 4 MENTOL BONE
![]()

како вас није срамота да говорите о дужинама, имате пдф Љубав и Сексmoj je 16, mitketov veci, tvoj je mali... to je lacijev odgovor na vrednost bonboncica

како вас није срамота да говорите о дужинама, имате пдф Љубав и Секс![]()
![]()
shatro lj&s a ne dele bonbone :mad: