Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zeleni `dobri` !?
sivi `onako` !?
crveni - kad ja kazem sta mislim o siptarima (u igricama oduzimaju zdravlje - ovde oduzimaju sta?)

karatkterizxciju (boju) posta valjda odredjuje neko vise bice po nekom superiornom nacelu, ljudima nepoznatom
so, ne meres odrediti boju vec je predodredjena

zeleni `dobri` !?
sivi `onako` !?
crveni - kad ja kazem sta mislim o siptarima (u igricama oduzimaju zdravlje - ovde oduzimaju sta?)

karatkterizxciju (boju) posta valjda odredjuje neko vise bice po nekom superiornom nacelu, ljudima nepoznatom
so, ne meres odrediti boju vec je predodredjena

Pa, ne može običan član da mi klasifikuje reputaciju.

gde mogu da vidim nivo-ukupan broj tudjih reputacija i ko im ga daje?
da probam da nesto zakljucim

haha... Pa, nigde. To i jeste poenta, da administacija napuni guzice podobnima mentol bombonicama, da bi oni ispali korektni diskutanti. A, kada im pogledaš kvalitet postova, jasno ti je da im ni oni članovi iz njihovog bloka ne dodeljuju reputaciju.

Ma, jedno kompletno sranye.

i mene to muchi jos od sinoc. mislio, proci ce do danas ali eto . . .
izgleda da sam potrosio bombonjeru
:sad2:

vidi nasu srecicu sto je tuzan zbog bombonjere...:D..e pa ja ne mogu..juce me je tu tu tu preporucio kao 4umasa koji deli sakom i kapom hihiih i sve sam izdelila..ali nisliji ima da dam ako nista drugo ono zbog jedne fotke na forumu na kojoj je najlepsa kolekcija piva koju sam videla u zivotu....mada ne pijem pivo

htedoh da ti dodam reputaciju, ne moze, kao preterao sam u poslednja 24h

a kako bi bilo da mi uvedemo nekoliko oficirsko-podoficirskih stepenovanja npr

labud
dalabu
evgenije
dobra
cetvorooki
kontroverzni
samprotivsvih
nemamdaplatiminecudaplatim
takomladaavecslovenka
lsdovci (zna se)

ovo je samo radni tekst iz prve ruke, posle amandmana ce vidimo

haha... Pa, nigde. To i jeste poenta, da administacija napuni guzice podobnima mentol bombonicama, da bi oni ispali korektni diskutanti. A, kada im pogledaš kvalitet postova, jasno ti je da im ni oni članovi iz njihovog bloka ne dodeljuju reputaciju.

Ma, jedno kompletno sranye.

Cirni Nikolice - ovi tvoji su još daleko od logičnog zaključivanja :mrgreen:

Neverovatno, kako se žuti nikada, ali nikada ne žale zbog nekih urota, uvek samo vi patrioJote. 'članovi bloka' - nije nego :otkacio:

ma cini ti se, samo je tisina dok je TATA na TV

610x.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back