kyo.
Elita
- Poruka
- 22.685
to je reputacija!![]()
eto vratio nam se "javno dobro" sa novim nickom...nije ga jaaaako dugo bilo...pa čovek nije u toku...budite fini prema njemu...on je Vaš

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je reputacija!![]()

Ако је он/она из мојег табора, што нисам знао, да ћу му/јој бомбоницу за добродошлицу.nemoj takvu dobrodošlicu da mu zaželiš ipak je on iz vašeg patrijotskog bloka
eto samo da znaš
opšte dobro ili (od mene i IDIDADE od milja zvan: "javno dobro")
je patriota veći od tebe i tutu-a zajedno![]()

eto vratio nam se "javno dobro" sa novim nickom...nije ga jaaaako dugo bilo...pa čovek nije u toku...budite fini prema njemu...on je Vaš![]()
nemoj takvu dobrodošlicu da mu zaželiš ipak je on iz vašeg patrijotskog bloka
eto samo da znaš
opšte dobro ili (od mene i IDIDADE od milja zvan: "javno dobro")
je patriota veći od tebe i tutu-a zajedno![]()
Pazi što je ovaj prasić nabio reputaciju. Odakle pitam se braćo i sestre demokrate?! uhaaa!

Pazi što je ovaj prasić nabio reputaciju. Odakle pitam se braćo i sestre demokrate?! uhaaa!
eremitooo!
Vidi što imam vozić zelenih bombona.![]()

analiticar dadoh ti reputaciju uzvrati je!
analiticar dadoh ti reputaciju uzvrati je!

Koji si ti???

e, caossssssssss, sta se radi...![]()

Dobro došli fanatici.... šteta što sam pod sankcijama - računaju mi 48 sati kao dvadeset četiri sata pa ne mogu da vam dodam bombone. Nek puknu patriJote!

e ako ja ne prebijem ovu bezkorisnickogimenu niko nece!

ovde i dalje se dele bombone....to me ne interesuje..mislila sam neka pauza u deljenju pa cemo nesto popiti ali izgleda nista od toga..koja je najbliza druga kafana?