Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eh,konacno ova kafana odise svezinom,okrecenim zidovima,novim inventarom,od cistih stoljnjaka do obrijanih konobara preko casa bez otisaka i karmina koji se nazire na rubu case
sto bi reklo forumaskim recnikom,svi normalno razgovaraju,ne psuju,a gluposti se brisu,bravo moderatori...bone necu davati,vec ste ih dobili po sluzbenoj duznosti:):)
elem,moze jedno pivo i jedna fanta hvala
za ostale,sta piju,na moj racun;)

cisti su stolnjaci i kada se gazi po njima :)

429156584_e4187701d4.jpg

Је л' Лало, а шта је овом нику, да 'простиш, "ушло" па је са 124 поста нагурано 600...
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

LindaLee
Zainteresovan član

Учлањен: 03.09.2008.
Поруке: 124
reputation_pos.gif
reputation_pos.gif
reputation_pos.gif
reputation_pos.gif
reputation_pos.gif
reputation_highpos.gif

posle mitke kaze da ga bonboncici ne interesuju...
a ovamo samo kontrolise ko ih koliko ima:hahaha::hahaha:
ps.ja mu dao vec dva poena, posto vidim da ga "nerviraju" a i inace mi je simpa-forumas onda...:whistling::whistling:

Od 159-177 spam ovog klona vampira. Imam dva osumnjičena dok stvar ne ispitam jedne noći u oktobru...
Šta reći sem da je mržnja nekih prema ovoj zalepljenoj kafani slučaj za psihijatrijskog ispitivanje.

Dobro jutro politikanti - JUWIŠ na reputaciju čim se prihvatite politike !

Od 159-177 странице ове теме spam ovog klona vampira. Imam dva osumnjičena dok stvar ne ispitam jedne noći u oktobru...
Šta reći sem da je mržnja nekih prema ovoj zalepljenoj kafani slučaj za psihijatrijskog ispitivanje.

Dobro jutro politikanti - JUWIŠ na reputaciju čim se prihvatite politike !

Стварно би неко могао да буде љубазан да обрише те копиране вицеве са другог пдф...:roll: на свега 16 страница ове теме

Алооооооооо........ модератори........ где сте.......???

2000694599727411538_rs.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back