nisliya
Iskusan
- Poruka
- 6.510
To je Hanibalka , supermoderator koja je promenila nik ... pa su joj preneti samo "mentoli" a postovi krenuli iznova.
Pta?!?!?
nije neka anti-srpska zavera? Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je Hanibalka , supermoderator koja je promenila nik ... pa su joj preneti samo "mentoli" a postovi krenuli iznova.
nije neka anti-srpska zavera?
ne pravi se tosha, gde je moja bona? :mad:
covek ima preko 40 hiljada poruka!Хоћу драге воље - али одбија ме, каже истрошио си 24 часа........ а чим ми Јомини допусти, о'ма ћути послати бону...
Хоћу драге воље - али одбија ме, каже истрошио си 24 часа........ а чим ми Јомини допусти, о'ма ћути послати бону...
Ko o cemu Mita o bonama
Ja ti juce dadoh a ti ne rece ni hvala![]()
hoće li i mene dopast koja zelena bona iz tvoje kese?
![]()
Ko o cemu Mita o bonama
Ja ti juce dadoh a ti ne rece ni hvala![]()

kyo. ovo je starosedeoc http://forum.krstarica.com/member.php?u=42354covek ima preko 40 hiljada poruka!

Ти си пре свега странац, страни држављанин који овде борави нелегално без визе... ја боне дајем само жутима...

дао сам ти црногорску бону, пошто знам да ви имате мегаломанске територијалне претензије на сусједе.drinjača
hvala na boni
PS ti i tu tu će te dobiti bone kad ispunite "domaću zadaću"![]()

tkacio:
..dechice..da chika lilihip..buhahahaha

Strašno kako se ovde agituje, kako se ovde sklapaju neprincipijelne koalicije i to sve zbog statusa. Sramotatkacio:
![]()

Па то ни бацањем пасуља не може да се провали...

axa, chuo sam da varaju i zene
i sve to zbog reputacije![]()

odoh na spavanac
sutra imam posla preko glave![]()