Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

a ti otvori neku temu u kojoj se kajesh sto si hrvat, te zivis na tudjem posedu, usput se napljuj na siptare i proglasi ceo svet neprijateljem jedinog naroda planete i tako to
videces kako raste reputacija
a posle se vrati na staro dok te ne obuzme :mrgreen:
reputacija ostaje, nema nazad
sta mislis, odalke eremiji onolike kockice? :cool:

:rotf::rotf::rotf:
(samo se smejem...ne smem ništa da komentarišem...jer neko "visi" ...a mogo bi i ja da izvisim):idea:

Цитат:
Оригинал поставио bezkorisnickogimena
Vidim :hahaha:

Inače, ja sam samo dva tri puta zvirnula da vidim ko mi je i zašto dao reputaciju. Neću da to utiče na mene, po sitemu - tante za lupe.
Ja sam zračim objektivnost... baš kao i Mita sestro slatka :D

Ja ne mogu da odolim. Moram da vidim.

bezkorisnickogimena

'си ти мушко или женско... можда неки хермафродит... или клон...??? :rotf:

Poslednja izmena:
napisi ti prvo neki lep post o srbima

a o Srbima skroz lepo pišem, rado pomognem savetom i sl....
smatram ih za najduhovitijim narodom na balkanu...i eto da mi nije lepo ne bih dolazio ovde:idea:
to što zekam ove patriJote isto radim iz razloga zato jer poštujem i volim Srbe kao narod i Srbiju kao zemlju.....a patriJote kao i ove naše hrvatske patriJote smatram rak-ranom naših društava...doduše tek posle mita i korupcije (iapk je ovo na prvom mestu):idea:

opet paranoja :otkacio: vidiš da sam počela da pišem nešto pa obrisala pa nastavila. pošalji br telefona pa da čuješ :)

http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=7682819&posted=1#post7682819
ovi te traže

Ахаха... далеко им лепа кућа... тај пдф "религија" је највећи црни хумор на Крстарици... замисли генијалце из те управе који поставе 4 модератора а сва четворица антитеисти........:rotf: и сада они некрсти као воде религиозне теме... боље да преименују тај пдф у БЕЗБОЖНИК или АНТИХРИСТ... овако се само бламирају...

Ахаха... далеко им лепа кућа... тај пдф "религија" је највећи црни хумор на Крстарици... замисли генијалце из те управе који поставе 4 модератора а сва четворица антитеисти........:rotf: и сада они некрсти као воде религиозне теме... боље да преименују тај пдф у БЕЗБОЖНИК или АНТИХРИСТ... овако се само бламирају...

Iskreno rečeno - slažem se.
Taj pdf. stvarno nema gotovo nikakve veze sa religijom, verom i ozbiljnom razgovoru o njima. Pogoto je istina da na njemu gotovo da i nema vernika.

Ja sam malo prošetala do tamo, videla da pojma nemam i vratila se kući.

ne pravi se tosha, gde je moja bona?
:mad:

Ti imaš manje od 200. Kad se pojavi treća, ulazi se u treću stotinu itd.

Је л' Лало, а шта је овом нику, да 'простиш, "ушло" па је са 124 поста нагурано 600...
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

LindaLee
Zainteresovan član

Учлањен: 03.09.2008.
Поруке: 124
reputation_pos.gif
reputation_pos.gif
reputation_pos.gif
reputation_pos.gif
reputation_pos.gif
reputation_highpos.gif

stanje