- Poruka
- 33.624
Kad si već raspoložen za odgovore (hvala), reci mi kako kod vas hodže gledaju na pede... pardon, homoseksualce ?
![]()
pa ako ga prepoznaju, verovatno okrenu glavu, ako ne nikom nista:???::???:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad si već raspoložen za odgovore (hvala), reci mi kako kod vas hodže gledaju na pede... pardon, homoseksualce ?
![]()
Komšo, mojne da se skiraš. Pre ili kasnije, svi mi ćemo vrlo brzo da "zračimo"jer je sve upravo onako kako sam ti rekao. Igra, trka, ko će pre da nakupi boNbonice i postane Nobelovac ...
Opusti se slobodno.
![]()

Komšo, mojne da se skiraš. Pre ili kasnije, svi mi ćemo vrlo brzo da "zračimo"jer je sve upravo onako kako sam ti rekao. Igra, trka, ko će pre da nakupi boNbonice i postane Nobelovac ...
Opusti se slobodno.
![]()
Sto??Nema sekire??zvezdana zvezda ne sekira niko mitu

Noge šta nego ćemo da svetlimo ...a oćemo li bar onda i svijetlit u mraku?
bar na lektrici da ušparamo![]()

tkacio:klikk nije teska igrica evo sad je bas igram!

joj igrao sam to prije ali tamo je pisalo da je to kao neki test za nato pilote koji moraju izdurat ako se dobro sjećam 18 sekundi...
ja zasad 7.4 sektkacio:
kako se igra ta igrica![]()
Ма нема проблема, ја сам скроз опуштен - него, је л' ја могу да отворим тему за кориснике пдф Политика ПЕТИЦИЈА УПРАВИ ЗА УКИДАЊЕ МЕНТОЛ-БОНБОНА, да дам образложење и да поставим анкету, а???

I ti oces mentol-bonu?
Ajde dacu ti ja sutra jer danas sam potrosio sve![]()

Probajte ovu, ima interesantne zvučne efekte, a i verujem da će svi odmah znati da je igraju.
http://nerdnirvana.org/g4m3s/bloodydaypart1.htm
pa mišem... klikneš na start pa onda opet klineš da bi servirao lopticu poslije samo ciljaj da vratš lopticu protivniku..
probaj felšat onda postaje zanimljivo.![]()
malo je doduše surova, al' ko voli ...nek' izvoli.