Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eremita, ne možeš da se ''istrošiš''. Može, ali samo prema jednoj osobi, tu možeš jednu pohvalu dnevno da daš na komentar po čoveku. I znači ljudima sve to, veruj mi. Pogotovo što nema davanja minus poena. Vidiš dobar tekst i pohvališ. Svakih 100 poena - jedan kvadratić. I tu se vidi koliko je ko cenjen od strane drugih forumaša. Znači nebitno je što ti možda nekome napišeš u komentaru nešto negativno, njemu se cifra sabira. Samo su pohvale za tekstove u pitanju.

Ја не знам шта на ово да кажем - осим да почињем да верујем да теби тамо неко подваљује око опција које су нама доступне. Је не могу да дам два дана ни једну једину репутацију Тихом - али ни једну... МОЖЕШ ДА СЕ ИСТРОШИШ!!! Ево сада сам опет пробао - ја до сада никада нисам дао репутацију кориснику Медвед - и хтео сам да јој дам и изађе ми обавештење на енглеском: ДАЛИ СТЕ ВРЛО МНОГО РЕПУТАЦИЈА У ПОСЛЕДЊИХ 24 ЧАСА - ПОКУШАЈТЕ КАСНИЈЕ - и то ће да ми се појављује све до сутра.

Ček da platim veresiju ... :)

1000euro2.jpg

Jes da mi nije ni do čega, al mora jednom i calenzi bite ... :mrgreen:

I ja tebi, ali mi ne da glupi software :otkacio:

Nego mislim da je krajnje vreme da se bar mi matorci sa ovog pdf. uozbiljimo i počnemo da dajemo poene, kad već neće da ih ukinu, samo onima čiji nam se komentari i teme zaista dopadaju.
Ja sam danas isključivo tako i radila... od tvoji sam počastila Don Kihota za komentar na temi o Tijaniću, a ubuće čutim o tome kome dajem mentol bone...:mrgreen:

Ja sada više nikom ne mogu da dodelim reputaciju "Ispunio sam kvotu za aktivnih 24H" :sad2:

Što će reći, da odmorim malo od davanja boNbonica ... :neutral:

Није тачно Лаци - сада сам покушао да ти дам зелену бону и каже онај који манипулише ПОТРЕБНО ЈЕ ДА И ДРУГИМ КОРИСНИЦИМА ДАТЕ РЕПУТАЦИЈУ ПРЕ НЕГО ШТО ЈЕ ДАТЕ ЛАЦИЈУБГ... а пре тога ми је 3 пута био одговор да сам испунио своје за наредних 24 часа.........не зезај, комшо...

Није тачно Лаци - сада сам покушао да ти дам зелену бону и каже онај који манипулише ПОТРЕБНО ЈЕ ДА И ДРУГИМ КОРИСНИЦИМА ДАТЕ РЕПУТАЦИЈУ ПРЕ НЕГО ШТО ЈЕ ДАТЕ ЛАЦИЈУБГ... а пре тога ми је 3 пута био одговор да сам испунио своје за наредних 24 часа.........не зезај, комшо...
Nema zezanja.

Tu poruku dobiješ jer si meni već dao bonu u prethodnih 24 sata, a onu drugu poruku - da si ispunio 24-časovnu kvotu - dobiješ kad klikneš na korisnika kome BI MOGAO dati reputaciju u slučaju da nisi ispunio dnevnu kvotu !

Proveri slobodno. ;)

Nema zezanja.

Tu poruku dobiješ jer si meni već dao bonu u prethodnih 24 sata, a onu drugu poruku - da si ispunio 24-časovnu kvotu - dobiješ kad klikneš na korisnika kome BI MOGAO dati reputaciju u slučaju da nisi ispunio dnevnu kvotu !

Proveri slobodno. ;)

Е, Лаци... а како је онда могуће да сам МОГАО ЈЕДИНО ДА ДАМ ЗЕЛЕНУ БОНУ ФИЛАТЕЛИСТИ ПА ШТА И ОДМАХ МУ СЕ ПОЈАВИО ЗЕЛЕНИ МЕНТОЛ...??? А теби не??? Оно што ме највише нервира - то је тај лик, тај "креатор" свега овога... а сигуран сам да то није Јомини - него неко коме Јомини верује...

Све сам проверио брате - и стварно се извињавам свима по сто пута што правим овакву и оволику дреку али органски не подносим овакве трикове. ЈЕДНОСТАВНО, НИЈЕ ФЕР--- и замисли да мој клинац залута на неко овакво место ... треба да живи у уверењу да једино ако си ђубре биће ти добро у животу... то не могу да поднесем ! Да ли то треба да буде порука ове "игрице" ???

Е, Лаци... а како је онда могуће да сам МОГАО ЈЕДИНО ДА ДАМ ЗЕЛЕНУ БОНУ ФИЛАТЕЛИСТИ ПА ШТА И ОДМАХ МУ СЕ ПОЈАВИО ЗЕЛЕНИ МЕНТОЛ...??? А теби не??? Оно што ме највише нервира - то је тај лик, тај "креатор" свега овога... а сигуран сам да то није Јомини - него неко коме Јомини верује...

Све сам проверио брате - и стварно се извињавам свима по сто пута што правим овакву и оволику дреку али органски не подносим овакве трикове. ЈЕДНОСТАВНО, НИЈЕ ФЕР--- и замисли да мој клинац залута на неко овакво место ... треба да живи у уверењу да једино ако си ђубре биће ти добро у животу... то не могу да поднесем ! Да ли то треба да буде порука ове "игрице" ???

Ti si u familiji bio mlađi brat? :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back