- Poruka
- 5.547
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verovatno ste primetili da sam sve prebacio ovde. Kao, malo da napravima reda ...

nemate pojma. 
Verovatno ste primetili da sam sve prebacio ovde. Kao, malo da napravima reda ...![]()
A što peglamnemate pojma.
![]()

Mete, pegla.....e, Tatjana, alal vera!![]()

što ja nisam takvog našla?što ja nisam takvog našla?

što ja nisam takvog našla?
C, c, c ... A crkle bi bez svojih muževa ... A ovamo, kao, ne valjaju ...![]()
![]()

Laci nam i nešto nije dobre volje danas
ajd brzo skokni na onu moju temu...da se udobrovoljiš
a ne da opet mi obični smrtnici da izvučemo deblji kraj![]()

Ahahaha, sad bežiš kod Lacija?![]()

http://forum.krstarica.com/threads/179573Ljudi castim picem,uhapsili su Gradonacelnika.
Sad se nadam da nece poceti gradnju one ruzne zgrade u mom parku.

Kakva tema Kio, ukinuće mi izlazak na Krstaricu 
Па нешто баш нисам сигуран да је то тако јер ја сам једном кориснику коме су залепили "умрлицу" дао поен за одличан коментар - и црна умрлица је постала зелена. Да ли то значи да ми корисници давањем репутације банованом кориснику њега у ствари ОДБАНУЈЕМО ???
п.с. И мислим да оваква питања уопште нису за кафану - уколико неко не жели да прескочи одговоре и да их забашури.............
Napisano Ime (nika) korisnika je crno. A ako si mislio na sivu, plavu ili crnu "bombonicu" ona nema nikakve veze s banovanjem ili kontra.Па нешто баш нисам сигуран да је то тако јер ја сам једном кориснику коме су залепили "умрлицу" дао поен за одличан коментар - и црна умрлица је постала зелена. Да ли то значи да ми корисници давањем репутације банованом кориснику њега у ствари ОДБАНУЈЕМО ???
п.с. И мислим да оваква питања уопште нису за кафану - уколико неко не жели да прескочи одговоре и да их забашури.............
Napisano Ime (nika) korisnika je crno. A ako si mislio na sivu, plavu ili crnu "bombonicu" ona nema nikakve veze s banovanjem ili kontra.
pocelo grejanje!
odlicno ako naleti neki hladni talas kao onaj pre nekoliko nedelja da se ne brinemo 
Za sada, koliko sam imao prilike da primetim, nema načina da vidiš kompletan "istorijat" bombonica koje su ti dodeljene. Samo poslednjih 5. Nemam odgovor na to, samo pretpostavke. Možda postavim pitanje u administraciji ?! Ali, obzirom da je ovo baš baš zezanje, mislim da nema smisla. Jer, kao što rekoh ta igra se pretvorila u "trku za reputacijom" i gde su korisnici primetili kako brzo da sebe uzdignu do najviših visina ...Да, тек сада капирам, а како да прочитам (јер то раније нисам радиЈо) своје репутације којих има мЛого али ми се појављује само првих 5 ???
п.с. Дао сам ти бонбоницу - зелену ...

Za sada, koliko sam imao prilike da primetim, nema načina da vidiš kompletan "istorijat" bombonica koje su ti dodeljene. Samo poslednjih 5. Nemam odgovor na to, samo pretpostavke. Možda postavim pitanje u administraciji ?! Ali, obzirom da je ovo baš baš zezanje, mislim da nema smisla. Jer, kao što rekoh ta igra se pretvorila u "trku za reputacijom" i gde su korisnici primetili kako brzo da sebe uzdignu do najviših visina ...
Evo sad ću da probam i ja tebe da počastim![]()

.... kome jos ne mogu da dam bonu
tkacio:.