Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Verovatno ste primetili da sam sve prebacio ovde. Kao, malo da napravima reda ...
50px-b10.png

:mrgreen:

A što peglam :ok: nemate pojma. :)

Цитат:
Оригинал поставио medved_bg
Mislim da je banovani nik u crnoj boji umesto u plavoj, ali ne bih da se kunem u nerođenu decu....:think:

c013.gif

Па нешто баш нисам сигуран да је то тако јер ја сам једном кориснику коме су залепили "умрлицу" дао поен за одличан коментар - и црна умрлица је постала зелена. Да ли то значи да ми корисници давањем репутације банованом кориснику њега у ствари ОДБАНУЈЕМО ???

п.с. И мислим да оваква питања уопште нису за кафану - уколико неко не жели да прескочи одговоре и да их забашури.............

Па нешто баш нисам сигуран да је то тако јер ја сам једном кориснику коме су залепили "умрлицу" дао поен за одличан коментар - и црна умрлица је постала зелена. Да ли то значи да ми корисници давањем репутације банованом кориснику њега у ствари ОДБАНУЈЕМО ???

п.с. И мислим да оваква питања уопште нису за кафану - уколико неко не жели да прескочи одговоре и да их забашури.............

A bod za naše moderatore, jesi li im dao :???:

Napisano Ime (nika) korisnika je crno. A ako si mislio na sivu, plavu ili crnu "bombonicu" ona nema nikakve veze s banovanjem ili kontra.

Napisano Ime (nika) korisnika je crno. A ako si mislio na sivu, plavu ili crnu "bombonicu" ona nema nikakve veze s banovanjem ili kontra.

Да, тек сада капирам, а како да прочитам (јер то раније нисам радиЈо) своје репутације којих има мЛого али ми се појављује само првих 5 ???

п.с. Дао сам ти бонбоницу - зелену ...

Да, тек сада капирам, а како да прочитам (јер то раније нисам радиЈо) своје репутације којих има мЛого али ми се појављује само првих 5 ???

п.с. Дао сам ти бонбоницу - зелену ...
Za sada, koliko sam imao prilike da primetim, nema načina da vidiš kompletan "istorijat" bombonica koje su ti dodeljene. Samo poslednjih 5. Nemam odgovor na to, samo pretpostavke. Možda postavim pitanje u administraciji ?! Ali, obzirom da je ovo baš baš zezanje, mislim da nema smisla. Jer, kao što rekoh ta igra se pretvorila u "trku za reputacijom" i gde su korisnici primetili kako brzo da sebe uzdignu do najviših visina ... :mrgreen:

Evo sad ću da probam i ja tebe da počastim ;)

Za sada, koliko sam imao prilike da primetim, nema načina da vidiš kompletan "istorijat" bombonica koje su ti dodeljene. Samo poslednjih 5. Nemam odgovor na to, samo pretpostavke. Možda postavim pitanje u administraciji ?! Ali, obzirom da je ovo baš baš zezanje, mislim da nema smisla. Jer, kao što rekoh ta igra se pretvorila u "trku za reputacijom" i gde su korisnici primetili kako brzo da sebe uzdignu do najviših visina ... :mrgreen:

Evo sad ću da probam i ja tebe da počastim ;)

*ебеш ти то зезање - ако ја не могу ни из двадесетог покушаја да доделим репутацију кориснику Тихи - а он човек отвара најбоље теме и има одличне коментаре... то се ипак зове другачије...

Видео сам на другим пдф где се јавно договарају да један другом дају репутацију па тако неки тотални болиди имају ПУНУ КЕСУ ментол-бонбона...:rotf:

п.с. Хвала, али не требају ми ментол-бонбоне...

п.п.с. каже се: бонбона (fr.bonbon) тј. шећерлема..... а видим сви греше и пишу боМбона..........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back