Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa zavisi kojih. Recimo po nekima mozes da pljujes do mile volje a po nekima ne. Znam gomilu slucajeva kada su obrisani neki postovi ili slike u kojima se pljuju ili ismevaju odredjeni politicari prventveno oni iz DS-a a cak znam i par slucajeva brisanja postova o onom krmku Canku
E posto se to radi ne znam otkud sad obraz nekima da ti s-eru o nekom pljuvanju kada je on selektivno dozvoljen.
To ide cak dotle da sam ja jednom dobio opomenu od moderatora koji nije moderator na politici i to zato sto sam mu uvredio Tadica a on je valjda ljubitelj istog.

Inace po meni pljuvanje politicara bi trebalo dozvoliti ....ja bi pre banovao one koji nesto lepo napisu o politicaru nego one koji ga pljuju.

E, ali to kad intervenišu moderatori sa drugih pdf-ova mi je posebno ljigavo....:thumbdown:
Mada, iskreno, ima i u tom pljuvanju krajnjeg neukusa, ja sam više mislila na ono domaće, ljudsko vređanje :lol:

Psssst
a143.gif
Spava. :)

Mnogo je neUrozna kad je neko probudi ... :mrgreen:

Predložićemo administraciji da otvore poseban pdf za nezadovoljne.

Bolje da otvore za one što su zadovoljni, za nezadovoljne očigledno da postoji.

Još uvek ne mogu da utuvim u tintaru da postoje toliko isfrustrirani idioti koji se zapate negde na internetu i objašnjavaju svima kako su ugroženi u odnosu na druge?

NAJVEĆA GREŠKA SIGMUNDA FROJDA JE TA ŠTO JE ŽIVEO U POGREŠNO VREME

..e, a sada vic by adem...mlogo smeshan..:hahaha::hahaha:
mozda znate sta je ramazan, mesec u kojem se posti,ne jedes i ne pijes od svanuca do sumraka... e sada vic

ide hodza ulicom, leto, vrucina, a mesec ramazana, i vidi jednog mladica kako pije vodu
- kako te bre nije sramota mladicu da pijes vodu na ulici, a znas da je ramazan...-kaze hodza
- ma posti me bre hodza - kaze mu mladic
- ma to sto ti radis je nedopustivo za jednog muslimana, drugi te ljudi gledaju...-nastavi hodza
- neka bogati ja gledam svoja posla -ponovo ce mladic
- bezobraznice jedan, i to na sred ulice da pijes vodu - nece da mu se otkaci hodza
- o hodza, ja sam katolik zato ne postim -napokon mu prizna mladic
- aaa, e blago tebi...-rece hodza koga je ramazan "udario"

:rotf::rotf::klap::klap::bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back