Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
Dozvoljeno je vređanje žutih političaraVređanje političara je, nadam se, dozvoljeno?
Ako nije....![]()
a patriJotskih ne.Vidiš koliko smo fer ?!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dozvoljeno je vređanje žutih političaraVređanje političara je, nadam se, dozvoljeno?
Ako nije....![]()
a patriJotskih ne.
O ovome ću duboko da razmislim.Inace po meni pljuvanje politicara bi trebalo dozvoliti ....ja bi pre banovao one koji nesto lepo napisu o politicaru nego one koji ga pljuju.
Vredi.:shockEbes politiku ako nema vredjanja po nacionalnoj i verskoj i partijskoj osnovi
azi ti ovo lobiranje
Predložićemo administraciji da otvore poseban pdf za nezadovoljne.
to carice

Pa zavisi kojih. Recimo po nekima mozes da pljujes do mile volje a po nekima ne. Znam gomilu slucajeva kada su obrisani neki postovi ili slike u kojima se pljuju ili ismevaju odredjeni politicari prventveno oni iz DS-a a cak znam i par slucajeva brisanja postova o onom krmku Canku
E posto se to radi ne znam otkud sad obraz nekima da ti s-eru o nekom pljuvanju kada je on selektivno dozvoljen.
To ide cak dotle da sam ja jednom dobio opomenu od moderatora koji nije moderator na politici i to zato sto sam mu uvredio Tadica a on je valjda ljubitelj istog.
Inace po meni pljuvanje politicara bi trebalo dozvoliti ....ja bi pre banovao one koji nesto lepo napisu o politicaru nego one koji ga pljuju.

Dozvoljeno je vređanje žutih političaraa patriJotskih ne.
Vidiš koliko smo fer ?!![]()
O ovome ću duboko da razmislim.Vredi.
Tatjanaaa!!!Nije mi to potrebno. Ja sam veoma fin privatno![]()

:shockazi ti ovo lobiranje
to carice
![]()
PsssstTatjanaaa!!!

PsssstSpava.![]()
Mnogo je neUrozna kad je neko probudi ...![]()

A pazi kad ću obojcu da vas banujem na dva dana, čisto da vidite da se ne šalimo.

A pazi kad ću obojcu da vas banujem na dva dana, čisto da vidite da se ne šalimo.

Predložićemo administraciji da otvore poseban pdf za nezadovoljne.

mozda znate sta je ramazan, mesec u kojem se posti,ne jedes i ne pijes od svanuca do sumraka... e sada vic
ide hodza ulicom, leto, vrucina, a mesec ramazana, i vidi jednog mladica kako pije vodu
- kako te bre nije sramota mladicu da pijes vodu na ulici, a znas da je ramazan...-kaze hodza
- ma posti me bre hodza - kaze mu mladic
- ma to sto ti radis je nedopustivo za jednog muslimana, drugi te ljudi gledaju...-nastavi hodza
- neka bogati ja gledam svoja posla -ponovo ce mladic
- bezobraznice jedan, i to na sred ulice da pijes vodu - nece da mu se otkaci hodza
- o hodza, ja sam katolik zato ne postim -napokon mu prizna mladic
- aaa, e blago tebi...-rece hodza koga je ramazan "udario"

Ko te pita...
Napred forumaši. Dižite reputaciju našim moderatorima. Ja sam svoju kvotu datih poena, nažalost, ispunila - za danas
![]()