Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Haris Dzinovic - Rano je za Tugu Lyrics

Diesen Songtext ausdrucken

PRERANO SAM S TOBOM UPOZNAO BOL,
PA SAD MIRA NEMAM, KRIVA SI ZA TO.

RANO, RANO, RANO JE ZA TUGU,
ZA SRECU... KASNO JE...

TI STO SAD DRUGOG LJUBIS,
SAMO TI, KRIVA SI ZA SVE.

PRITISLA ME TUGA KAO CIJELI SVIJET,
KAO BOLEST DUGA, PA MI VALJA MRIJET.

RANO, RANO, RANO JE ZA TUGU,
ZA SRECU... KASNO JE...

TI STO SAD DRUGOG LJUBIS,
SAMO TI, KRIVA SI ZA SVE.

Haris Dzinovic - Volim te Lyrics

SRECO, VOLIM TE, POVJERUJ,
SRECO, NEZNO ME POMILUJ...

VOLIM TE LUDO ZNAJ,
MALO ME POGLEDAJ,
MALO MI SNAGE DAJ...

LJUBAV, TO NAM JE SRECA SVA,
LJUBAV, TO SMO TI I JA...

MLADOST- PROLAZI LUDO, ZNAJ,
MLADOST - NIKAD SE NE VRACA...

VOLIM TE LUDO ZNAJ,
MALO ME POGLEDAJ,
MALO MI SNAGE DAJ...

Haris Dzinovic - Sjecas li se one noci Lyrics

AL' JE BILO TUGE ONE HLADNE ZIME,
TI ME LJUBIS, DAS - PA NESTANES,
AKO NEMAS KUDA OPET MI SE JAVI,
JA NE MOGU DANA BEZ TEBE.

SJECAS LI SE ONE NOCI
KAD SI MENI REKLA : NE !
TO SU BILE MOJE OCI,
STO SU S' TOBOM PLAKALE.

EVO IDE LJETO, LJUBAVI SE BUDE,
JA TI LUTAM SAM, BEZ TEBE...
KAD BI OVDE BILA, KAD BI RUKU DALA...
EH, KAMO PUSTE SRECE ZA MENE.

SETALI BI GRADOM, ULICAMA DUGIM...
DOK NAM VINO DUSU OPIJA,
NEK NAS LJUDI VIDE, ZAGRLJENE, SRECNE,
KAKO LJUBAV BITKU DOBIJA...

@ super, mega i giga moderatori i administratori

РЕПУТАЦИЈА или МЕНТОЛ БОНБОНЕ

Поштовани,
од јутрос сам читајући теме желео да неким корисницима доделим репутацију. То сам учинио корисницима: Торенте, СУРбел, ДонКихот, Јабучило итд. - ни једном од њих није се појавио нови зелени квадратић, тј.ментол-бонбона. А када сам покушао да доделим репутацију кориснику Тихи увек ми се појављивало обавештење да МОРАМ НЕКОМ ДРУГОМ ДА ДАМ РЕПУТАЦИЈУ и ако то јесам већ учинио. Дакле, могућност доделе репутације Тихом ЈЕ ЗАКЉУЧАНА.

Па, побогу, зар и на тим бедним ментол-бонбоницама морате да манипулишете?
Зар и на тим ментол-бонбоницама ЖЕЛИТЕ ДА ИМАТЕ ВЛАСТ??? Да ви управљате КО ИМА а КО НЕМА јадну " репутацију" и да тако лажно представљате ко има а ко нема подршку осталих корисника. Заиста ме је срамота и што ово пишем - али и вас треба да буде срамота. :rumenko::rumenko::rumenko:

Ето шта се догађа са људима када добију власт над само једним дугменцетом - а можете мислити шта се догађа у главама оних којима неким случајем падне у руке много веће "дугме" од оног на тастатури.

А ја се, будала, радовао што уводите нове опције и богатији избор...:dash:

Тј. хоћу да кажем у смислу наслова ове теме да ИЛИ СТВАРНО ОСТАВИТЕ КОРИСНИЦИМА СЛОБОДУ ДА ДОДЕЉУЈУ РЕПУТАЦИЈУ или ЈЕ УКИНИТЕ.

За сада вас молим да моје две ментол-бонбоне ОБРИШЕТЕ, заиста ми такво глупирање није потребно а ономе коме јесте - ево бонбоница код Мите на распродаји:

jomini зрачиjomini зрачиjomini зрачиjomini зрачиjomini зрачиjomini зрачи

п.с. Извињавам се...ахахахаа... али ово изађе ако желиш да копираш ментол-бонбоне..............

п.п.с. Ево, па ко хоће - нека се послужи........пријатно.

Poslednja izmena:
De Mito ne peni bez veze. Kada dodeliš nekoliko reputacija drugim korisnicima moći ćeš i Tihom ponovo. Reč je softveru i važi za sve da se ne bi davali poeni stalno istim ljudima. Desiće se i da nećeš moći da daješ reputacije ako ih ima previše --- opet privremeno.
Ukratko, oladi malo...

De Mito ne peni bez veze. Kada dodeliš nekoliko reputacija drugim korisnicima moći ćeš i Tihom ponovo. Reč je softveru i važi za sve da se ne bi davali poeni stalno istim ljudima. Desiće se i da nećeš moći da daješ reputacije ako ih ima previše --- opet privremeno.
Ukratko, oladi malo...

Уопште не пеним - само указујем на проблем... ма какав софтвер, бре - мене си нашла...Уосталом, ако је софтвер онда док се то не среди треба опцију "репутација" укинути ...шта ти то значи "моћи ћеш Тихом поново" - када Тихом нисам могао од јутрос да дам НИ ЈЕДНОМ а не поново......

И зашто да се не дају стално истим људима ако су ти људи најбољи - а Тихи специјално има само једну ментол-бонбону..........него се жели УПРАВЉАТИ ТУЂИМ МОЗГОМ - болесно........:dash::dash::dash:

I ova "reputacija" kao novina je vrlo brzo izgubila smisao. :eek: To je postala igračka. Gledao sam malo pre ženski kutak i tamo ima korisnica koje imaju više poena od administratora koji su u startu (takva je bila zamisao) dobili najviše tih poena. :lol:

Prema tome, ložiti se na neku realnu reputaciju je totalno bez veze ... :dash: Dogovorimo se nas nekoliko da se danas međusobno "reputiramo", pa onda opet sutra ... i za nekoliko dana dođemo do vrha :mrgreen:

Ista stvar je bila i za velike oči oko broja postova. Na svaštari je bila tema u kojoj su korisnici potpuno besmisleno postovali pišući brojeve iz posta u post nabacujući "kilažu" ... I za nekoliko dana imali su po nekoliko hiljada postova a učlanjeni nedavno ...

Ye8iga, kompleksi ...;)

I ova "reputacija" kao novina je vrlo brzo izgubila smisao. :eek: To je postala igračka. Gledao sam malo pre ženski kutak i tamo ima korisnica koje imaju više poena od administratora koji su u startu (takva je bila zamisao) dobili najviše tih poena. :lol:

Prema tome, ložiti se na neku realnu reputaciju je totalno bez veze ... :dash: Dogovorimo se nas nekoliko da se danas međusobno "reputiramo", pa onda opet sutra ... i za nekoliko dana dođemo do vrha :mrgreen:

Ista stvar je bila i za velike oči oko broja postova. Na svaštari je bila tema u kojoj su korisnici potpuno besmisleno postovali pišući brojeve iz posta u post nabacujući "kilažu" ... I za nekoliko dana imali su po nekoliko hiljada postova a učlanjeni nedavno ...

Ye8iga, kompleksi ...;)

Е, хвалим Те Боже да је на овом пропалом пдф ипак остао још неко нормалан.:worth::worth::worth:

Ye8iga, kompleksi ...;)
e bas to :lol: ja sam i onda kad se glasalo za to bila protiv,a ni sad mi nije bas jasna poenta iste,al ajde ako vole ljudi da se igraju neka im...:)

Ye8iga, kompleksi ...;)
Укидај ту репутацију, бесмислена је.

A i koji problem sa reputacijom.Obicni kvadratici. Ne vidim zasto to smeta ko se lozi na to neka klikce ko ne nemora.Vece je smece ovo tipa primecen,aktivan clan,legenda itd...Mada ni to u principu ne smeta.

Уколико не постоји могућност манипулације - не смета, а ако је она очигледна мени бар смета...

Kakava manipulicaji?? Kakve veze ima ko koliko kockica ima?

Ако неко путем ментол-бонбона уведе врсту хијерархије на тај начин што админ. има највише бонбона - а остали модови мање, онда ментол-бонбоне постају ствар престижа и међу ккорисницима. А ако је могуће, а јесте, манипулисати бонбоницама онда то вређа здрав разум.

Иначе, мени лично НЕ ТРЕБА НИ ЈЕДНА, заболе ме - само не могу мирно да посматрам шта се ради... и како се покушава створити потпуно лажна слика...:cool:

Mitke, neće biti...Svačijem egu prija da vidi da je ''primećen''...Ja govorim ono što mislim, to mnogima smeta,pa me ne vole...Lično,ebe mi se...Prijatelji će razumeti, ološ ,bez obzira na partiju,obrazovanje, jer nažalost ima ga svuda,će osuditi...Boriti se za svoj san, ono u šta veruješ je nešto najteže...

Mitke, neće biti...Svačijem egu prija da vidi da je ''primećen''...Ja govorim ono što mislim, to mnogima smeta,pa me ne vole...Lično,ebe mi se...Prijatelji će razumeti, ološ ,bez obzira na partiju,obrazovanje, jer nažalost ima ga svuda,će osuditi...Boriti se za svoj san, ono u šta veruješ je nešto najteže...

Не желим више да пристајем на свет превара, намештаљки, лажирања, пун ми је куфер више... ја јесам за трку и такмичење и надметање сваке врсте - али онај ко то организује нека нацрта старт и циљ и нека пукне у ваздух - али не може пре тога неким тркачима да сломије обе ноге па да се после ишчуђава што ови не трче и да их још зајеб*ва... мислим "не може" - ствар је у томе што очигледно може, а мени то смета... и верујем да смета свакоме ко има мало части и поштења уколико то нису постале само "мислене именице"..........:cool:

Ако се ко овде обрадовао овим променама на пдф то сам ја - јер је уведен пре свега колорит, боја, различитост што би даље довело и до веселости и доброг расположења а не да будемо к'о на сахрани... кад оно - шипак............

Poslednja izmena:

Ye8iga, kompleksi ...;)

Slažem se.
Ja lično povremeno dam poen na komentar koji mi se zaista svidi, ali, takođe dajem poene i iz zavitlancije...tek tako ili ljudima koji mi se dopadaju.

Mislim da bi smisao mogla da ima samo negativna reputacija, pod uslovom da je daju administratori ili moderatori. Mi korisnici bismo i to, u svom stilu, zloupotrebili.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back