@ super, mega i giga moderatori i administratori
РЕПУТАЦИЈА или МЕНТОЛ БОНБОНЕ
Поштовани,
од јутрос сам читајући теме желео да неким корисницима доделим репутацију. То сам учинио корисницима: Торенте, СУРбел, ДонКихот, Јабучило итд. - ни једном од њих није се појавио нови зелени квадратић, тј.ментол-бонбона. А када сам покушао да доделим репутацију кориснику Тихи увек ми се појављивало обавештење да МОРАМ НЕКОМ ДРУГОМ ДА ДАМ РЕПУТАЦИЈУ
и ако то јесам већ учинио. Дакле, могућност доделе репутације Тихом ЈЕ ЗАКЉУЧАНА.
Па, побогу, зар и на тим бедним ментол-бонбоницама морате да манипулишете?
Зар и на тим ментол-бонбоницама ЖЕЛИТЕ ДА ИМАТЕ ВЛАСТ??? Да ви управљате КО ИМА а КО НЕМА јадну " репутацију" и да тако лажно представљате ко има а ко нема подршку осталих корисника. Заиста ме је срамота и што ово пишем - али и вас треба да буде срамота.

Ето шта се догађа са људима када добију власт над само једним дугменцетом - а можете мислити шта се догађа у главама оних којима неким случајем падне у руке много веће "дугме" од оног на тастатури.
А ја се, будала, радовао што уводите нове опције и богатији избор...
Тј. хоћу да кажем у смислу наслова ове теме да ИЛИ СТВАРНО ОСТАВИТЕ КОРИСНИЦИМА СЛОБОДУ ДА ДОДЕЉУЈУ РЕПУТАЦИЈУ или ЈЕ УКИНИТЕ.
За сада вас молим да моје две ментол-бонбоне ОБРИШЕТЕ, заиста ми такво глупирање није потребно а ономе коме јесте - ево бонбоница код Мите на распродаји:
jomini зрачиjomini зрачиjomini зрачиjomini зрачиjomini зрачиjomini зрачи
п.с. Извињавам се...ахахахаа... али ово изађе ако желиш да копираш ментол-бонбоне..............
п.п.с. Ево, па ко хоће - нека се послужи........пријатно.