Dupont
Domaćin
- Poruka
- 4.644
Eh Laci pa NIJE ISTINA:Jel ima još koji junak da navali na Mitu ? Imate li vi ljudi malo obraza ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh Laci pa NIJE ISTINA:Jel ima još koji junak da navali na Mitu ? Imate li vi ljudi malo obraza ?

Jel ima još koji junak da navali na Mitu ? Imate li vi ljudi malo obraza ?
Ona je trenutno "na kafi"Nemaju. Nemaju ni mere, inače bi shvatili da su postali dosadni.
Uskoro će naići Strela da ih sve počisti![]()

mislio si na "obzira"
...imamo...
posle ovakvih poruka itekako
![]()
bezkorisnickogimena mozess li da mi ispeces pizzu na italijanski nacin? hocusa dosta kecapa!

Nemaju. Nemaju ni mere, inače bi shvatili da su postali dosadni.
Uskoro će naići Strela da ih sve počisti![]()

eto..ja prestajem...časna pionirska
imaš pravoeto..ja prestajem...časna pionirska
![]()

@ Jomini
Пдф је потпуно загушен јер је отворена нова опција Ју Тјуб - и разни спамери су је потпуно уништили - већ два пута ресетујем комп јер не може силне "издркотине" да отвори... ТРЕБА ОПОМЕНУТИ ОВОГ ПАЦИЈЕНТА ИРОНА ЛОРДА ... и његове клоЊове...

E zato Mito trebamo da udjemo u EU pa da imas brzinu brate moj-da seva samo...@ Jomini
Пдф је потпуно загушен јер је отворена нова опција Ју Тјуб - и разни спамери су је потпуно уништили - већ два пута ресетујем комп јер не може силне "издркотине" да отвори... ТРЕБА ОПОМЕНУТИ ОВОГ ПАЦИЈЕНТА ИРОНА ЛОРДА ... и његове клоЊове...
[/URL]
A jel ti lakše tako ... u gomili ?
@ Jomini
Italijani NIKAD ne stavljaju kečap na picu. Svež paradaiz, mocarela i bazilik![]()

Mozda si ti vise za Metalic-u@ Jomini

Pusti ih nek se izduvaju,ionako znas da za ovo nece da budu ni opomenuti![]()