JeanColdHand
Buduća legenda
- Poruka
- 26.509
lako je vama da se zaebavate...ja sad sišla sa krostrejnera, valja izgoreti te silne palačince što pojedoh...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Prosto mi te žao, dođi, padni mi u zalogaj!![]()
Autokorekt. Kao.Htedoh reći zagrljaj, ali autokorekt, jbga.

Dobili "Bravo!"@Reefer , šta reče, šta si dobio iz tehničkog?

d'izvinis ja procitala da si sisla sa kontejneralako je vama da se zaebavate...ja sad sišla sa krostrejnera, valja izgoreti te silne palačince što pojedoh...

Ma пусти пироћанке... Шта год да напишу нисам ја аутокорект је... Тај аутокорект направио више папазјанија него онај зека из "нисам ја зека је" рекламеAutokorekt. Kao.
Eto, ko nije znao, odakle potice "jede zivu decu".
![]()
Silaziš s pogrešne sprave, ja da ti kažemlako je vama da se zaebavate...ja sad sišla sa krostrejnera, valja izgoreti te silne palačince što pojedoh...
Kriza, bate. S`a da se radi.Silaziš s pogrešne sprave, ja da ti kažem![]()
Dobro sta sam SAD usrao?Pa neko od nas dvoje nema, stvarno. Prvo Hoč danas, sad i ti tako. Neka te, neka.
![]()

da izviniš, ta sprava mi jedino pomaže da se rešim suvišnih kilograma...Silaziš s pogrešne sprave, ja da ti kažem![]()
To sa ona dva linka?Jaooo, stigle Anime, 3 knjige. I jedan roman. Sve iz UK.![]()
To, to.To sa ona dva linka?![]()
Ma ništa, ništa.Dobro sta sam SAD usrao?
Aaaaa...jutros...pa je ne znam ni sta san jutros doruckovao...
msm znam...ali mrzi me da priznam...glumim ludilo...

Begaj tamo! Ja sam lepo jutros htela, bio si tu, video si šta se desilo. Nisam ja kriva.Ma пусти пироћанке... Шта год да напишу нисам ја аутокорект је... Тај аутокорект направио више папазјанија него онај зека из "нисам ја зека је" рекламе
Jel neka skraćenica tu fali možda?Autokorekt. Kao.
Eto, ko nije znao, odakle potice "jede zivu decu".
![]()
Јао екстра!Htedoh reći zagrljaj, ali autokorekt, jbga.

Pa dobro... al to što su te sprave lošijeg kvaliteta i učinka jeftinije nije opravdnje...Kriza, bate. S`a da se radi.

Jel neka skraćenica tu fali možda?![]()

Loše je to što je jedina, al ima i boljihda izviniš, ta sprava mi jedino pomaže da se rešim suvišnih kilograma...
za mene je najbolja...Loše je to što je jedina, al ima i boljih![]()
Ti htela...?!Begaj tamo! Ja sam lepo jutros htela, bio si tu, video si šta se desilo. Nisam ja kriva.![]()

dobro vece
slatko sam se zabavila i nasmejala na ovu seriju..preporucujem