- Poruka
- 202.132
Čekaj, jesli ti polutka ili lutka?па смо се ти оЂенак фалиш полуткам![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čekaj, jesli ti polutka ili lutka?па смо се ти оЂенак фалиш полуткам![]()
Jel se neko seća one emisije, vikendom išla, a zvala se "dozvolite da se obratimo"?То зависи од тога која ми се обрати...
![]()

Pa nije žena seljanka ko ja, štatie?Moram da proverim dal ima stog sena iza zgrade.
Naravno, nedelja pre podne, o JNA.Jel se neko seća one emisije, vikendom išla, a zvala se "dozvolite da se obratimo"?![]()
Kako nije? Ma hajte molim vas.Pa nije žena seljanka ko ja, štatie?
I will refrase then...Jel se neko seća one emisije, vikendom išla, a zvala se "dozvolite da se obratimo"?![]()
ја знам шта самČekaj, jesli ti polutka ili lutka?

Neka, ko da jesam. Brate, toliko se koprcaš, zahebao si i mene ovde. Sad mi dođe butke da okačim, nevinost da skinem.I will refrase then...
Која год жели, може да ме дира у кафани...
осим Џеги.
Принцип је принцип...

Lutkica.ја знам шта сам
ал вим да ти машиш тему и битићеш искључет с наставе![]()

Немој молим те...док се не одјавим.Neka, ko da jesam. Brate, toliko se koprcaš, zahebao si i mene ovde. Sad mi dođe butke da okačim, nevinost da skinem.![]()
мазаборавиLutkica.![]()

Misliš da ne bude "osleposam"? A dobro, ajde, neću, evo zbog tebe, da te ne nosim na duši.Немој молим те...док се не одјавим.
Ја нисам члан комисије...
а и то да се петљам ко пиле у кучину, тачно је...

Što, nisi? Pa kako da te podvalimo zmajejtu?мазаборави![]()
Ја нисам члан комисије...Misliš da ne bude "osleposam"? A dobro, ajde, neću, evo zbog tebe, da te ne nosim na duši.![]()

нисам ја кукавичијејаје па да ме подваљујеш некомŠto, nisi? Pa kako da te podvalimo zmajejtu?

Misliš da je najbolje da napravim grupni pp, da ne kažem grupnjak, samo sa članovima komisije?Ја нисам члан комисије...
А и мој фазон нису буткице...
Ja sam nekako skapirala da on hoće. Jel sam nešto promašila?Što, nisi? Pa kako da te podvalimo zmajejtu?
Sad mi dođe butke da okačim, nevinost da skinem.![]()
Немој молим те..
A dobro, ajde, neću, evo zbog tebe, da te ne nosim na duši.![]()

Ma znam, ani ni zmjaje nije jaje.нисам ја кукавичијејаје па да ме подваљујеш неком![]()

нау ју'р толкинг...Misliš da je najbolje da napravim grupni pp, da ne kažem grupnjak, samo sa članovima komisije?![]()

Није за јавни одговор...а и да кажем, то ниједна није окачила овде, нити ће.Misliš da je najbolje da napravim grupni pp, da ne kažem grupnjak, samo sa članovima komisije?
Skoro me strah i da pitam, ali šta je tvoj fazon?
па наравно!Ma znam, ani ni zmjaje nije jaje.![]()
Није за јавни одговор...а и да кажем, то ниједна није окачила овде, нити ће.
А и не треба...за то имам интернет...
и не, није никаква перверзија...
си сигуран?!Није за јавни одговор...а и да кажем, то ниједна није окачила овде, нити ће.
А и не треба...за то имам интернет...
и не, није никаква перверзија...
Добро, ево написаћу на енглеском, па ти види на Гуглу шта је то...Sad bismo trebali prvo da razgraničimo šta je perverzija, da li je nešto loše ili dobro, da li se treba stideti svojih želja i slično. Ali ajd, nećemo...