Скупштинска кафана број XXV - "Код лајавог крелца"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I will refrase then...
Која год жели, може да ме дира у кафани...
осим Џеги.
Принцип је принцип...
Neka, ko da jesam. Brate, toliko se koprcaš, zahebao si i mene ovde. Sad mi dođe butke da okačim, nevinost da skinem. :malav:

Neka, ko da jesam. Brate, toliko se koprcaš, zahebao si i mene ovde. Sad mi dođe butke da okačim, nevinost da skinem. :malav:
Немој молим те...док се не одјавим.
Ја нисам члан комисије...
а и то да се петљам ко пиле у кучину, тачно је...

Немој молим те...док се не одјавим.
Ја нисам члан комисије...
а и то да се петљам ко пиле у кучину, тачно је...
Misliš da ne bude "osleposam"? A dobro, ajde, neću, evo zbog tebe, da te ne nosim na duši. :lol:

Sad mi dođe butke da okačim, nevinost da skinem. :malav:

Немој молим те..

A dobro, ajde, neću, evo zbog tebe, da te ne nosim na duši. :lol:

Хоче бате па зашто? :mrgreen:

Сад се сетих једног петка последњег часа у гимназији, сви спремни да запалимо напоље већ 15 минута, само се чека звоно...звони и професор завршава са ''ако нико нема нема питања, то је то, видимо се сутра''... и јавља се ту неки Киш са неким ванредно глупим питањем ... и професор куд ће шта ће окреће се према табли да нешто поново црта и објашњава...

У том моменту букално у истој секунди сви из реда клупа иза тог Киш су му опалили по заушку, гађали згужваним папирима и тихо опсовали фамилију. :mrgreen:

Misliš da je najbolje da napravim grupni pp, da ne kažem grupnjak, samo sa članovima komisije? :think:

Skoro me strah i da pitam, ali šta je tvoj fazon?
Није за јавни одговор...а и да кажем, то ниједна није окачила овде, нити ће.
А и не треба...за то имам интернет...
и не, није никаква перверзија...

Није за јавни одговор...а и да кажем, то ниједна није окачила овде, нити ће.
А и не треба...за то имам интернет...
и не, није никаква перверзија...

Sad bismo trebali prvo da razgraničimo šta je perverzija, da li je nešto loše ili dobro, da li se treba stideti svojih želja i slično. Ali ajd, nećemo...

I nisam ni mislila da ti ja kačim nešto, nemoj da se osećaš napadnuto, pliz.

Sad bismo trebali prvo da razgraničimo šta je perverzija, da li je nešto loše ili dobro, da li se treba stideti svojih želja i slično. Ali ajd, nećemo...
Добро, ево написаћу на енглеском, па ти види на Гуглу шта је то...
sideboob
Вероватно ти је сада јасно да то овде никада нећмо видети...и а не треба...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back