- Poruka
- 202.038
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Same old, same old.Нема линк, то је још једна од хисторијских истина које измишљамо у ходу![]()

Ja sam u to vreme otprilike zaspao.Јој и ја сам... Ништа својевољно додуше![]()
![]()

Imaju oni i za @~zmaj~ ašta da objašnjavam, mora ljudi da imaju robu i za nenorm... i za one druge![]()
![]()
Па понеко женско и сме...nemoj, tebe niko ne sme da dira![]()

ni ja ..na žalostЈој и ја сам... Ништа својевољно додуше![]()
![]()

a sto ne u kafani zar smo mi ovde ne daj boze zaražene koronomПа понеко женско и сме...
али не у кафани...

ahahahahah traticnice,nedeljna misa i jufka za pituEvo ga izašao iz Sofkine i žBabicine škole udavača:
Pogledajte prilog 899591

Па дооообро...може...a sto ne u kafani zar smo mi ovde ne daj boze zaražene koronom![]()

vidim da ste odmorili iako ga nisam povelaPovedi ga s tobom, da i mi malo odmorimo.![]()

bolje se daj..nemoj posle da bude ehh što nisamПа дооообро...може...
али ја не дам да ме баш свака дира...
нисам лака роба...
![]()

Ето...овде у кафани сме да ме дира која хоће...bolje se daj. nemoj posle da bude ehh što nisam![]()
Лепо је што си доследан и не мењаш мишљење свака два минута.Ето...овде у кафани сме да ме дира која хоће...

Па објасни то неким Пироћанкама...bolje se daj..nemoj posle da bude ehh što nisam![]()

То зависи од тога која ми се обрати...Лепо је што си доследан и не мењаш мишљење свака два минута.
Већ на сваких пет![]()
пих, па захебуцни се па је прошетајBaš te zanima? Naravno da vredi. Mogu satima da sedim ili spavam.
Hej, a zmjaje? Kakav je to pokušaj razdora u komisiji?пих, па захебуцни се па је прошетај![]()

E, nemoj da nam kupuješ one iz izloga ili ispred kase, hoće ta guma da se osuši od sunčeve svetlosti.moram do apoteke, sacu ja, samo se vi volite, manite ovog dosadnog bivseg![]()
па смо се ти оЂенак фалиш полуткамHej, a zmjaje? Kakav je to pokušaj razdora u komisiji?![]()
Nisam zmaj, ali ja bih ovo shvatila kao diskretan poziv u šetnju, možda kraj reke ili u zamračenom parku, možda i pustim sporednim ulicama... Evo, ne znam ni sama, ali tako nekako.Hej, a zmjaje? Kakav je to pokušaj razdora u komisiji?![]()
Moram da proverim dal ima stog sena iza zgrade.Nisam zmaj, ali ja bih ovo shvatila kao diskretan poziv u šetnju, možda kraj reke ili u zamračenom parku, možda i pustim sporednim ulicama... Evo, ne znam ni sama, ali tako nekako.