- Poruka
- 202.062
Naravno, odakle mi rakja i petlja kod Bataje?па наравно!
ал ти никад бити нећеш Змајкасти!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno, odakle mi rakja i petlja kod Bataje?па наравно!
ал ти никад бити нећеш Змајкасти!!!

Jeл то изазов а? А?си сигуран?!

пф млакоњаNaravno, odakle mi rakja i petlja kod Bataje?![]()
Evo ne znam, jel vide ti šta se ovde desilo? Ja sam još u šoku.нау ју'р толкинг...![]()

и празно паркинг место испред куће... тога на НБГ има још само у народним предањима што се преносе са колена на колено, од блока до блокаNaravno, odakle mi rakja i petlja kod Bataje?![]()

ооо па ми приЧкамоJeл то изазов а? А?
Хоче причај... Вука прети испуњавањем![]()

Не знам...уватили ме у машину и самлели ки ораје сас грожђице...ооо па ми приЧкамо
каки ба изазов?!
Mlaku kafu i pivo nikad.пф млакоња![]()

Prc, ja imam.и празно паркинг место испред куће... тога на НБГ има још само у народним предањима што се преносе са колена на колено, од блока до блока![]()

ал зато никс раџа, никс брци, никс .....Mlaku kafu i pivo nikad.![]()

јоој срЦко мало ич оно појМета нејмаНе знам...уватили ме у машину и самлели ки ораје сас грожђице...
опет ћу ја да наиебем...

Неко би рекао, видео од колезиница Пироћанки...све неки ба најн код теб![]()

навукоше ме ко веверицу на лешнике...јоој срЦко мало ич оно појМета нејма![]()

Radža je fuj, brk i brad imam one od dan-dva, zato neko vino s pedigreom uvek.ал зато никс раџа, никс брци, никс .....
све неки ба најн код теб
чистокрвна секапеса![]()

што неко, еве јаНеко би рекао, видео од колезиница Пироћанки...![]()

Одшокирај се брзо... Да можеш поново да се шокираш кад видиш шта Рифке пишеEvo ne znam, jel vide ti šta se ovde desilo? Ja sam još u šoku.![]()

ццц а ти баш наЈивковићнавукоше ме ко веверицу на лешнике...
да признам шта волем више од буткица...
![]()

Море ја сам зеИц, а грма ни на пушкомет...ццц а ти баш наЈивковић
не знаш у ком грму је зецов
јоој еве ги НарцискоRadža je fuj, brk i brad imam one od dan-dva, zato neko vino s pedigreom uvek.
Takav sam, nikad te neke lako dostupne iz studenjaka već samo lepotice sa pedigreom. Navika je čudo kad možeš.
Čistokrvac, jbga.

Ово више асоцира на племениту животињу с хиподрома но на ноблес... Само примећујемČistokrvac, jbga.

Jeste. Evo pitaj zjajeta jesu li bolje adidas patike ili neke iz Metroja. Pedigre je tu zbog kvaliteta.јоој еве ги Нарциско
а таман се питак кад ли ће да промоли главу
није све добро ако је и скупо и с педигре и тачка.

Znači da nađem ovde neku kobilu da trčimo po tratinčicama?Ово више асоцира на племениту животињу с хиподрома но на ноблес... Само примећујем![]()

аухJeste. Evo pitaj zjajeta jesu li bolje adidas patike ili neke iz Metroja. Pedigre je tu zbog kvaliteta.![]()