- Poruka
- 398.056
nisi ti rekla vec jaA ovo tek nisam rekla, a ni pomislila. Stvarno nije u redu.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisi ti rekla vec jaA ovo tek nisam rekla, a ni pomislila. Stvarno nije u redu.![]()
Bate, ne budi bukvalista.Pa šta je sad... si rekla da voliš saksofon...![]()
a Era svira saksofon jel da ?Pa šta je sad... si rekla da voliš saksofon...![]()
Ma neee... sve si pobrkala...a Era svira saksofon jel da ?![]()
sreca moja pa nisam upoznata ni sa ferusom ni sa erinim ljubavnim pesmama, tako da ne mogu da ti odgovorimMa neee... sve si pobrkala...
Ferus svira saksofon a Era peva pesme ljubavne
Auuu...nije Valjda da se zoveš Milica![]()
Zare i Goci?Meni nije problem Era, mislim da njega niko ziv ne slusa, problem mi je kad neko voli Żareta i Gocija.![]()
dobro je da si ti pitao, da ne pitam jaZare i Goci?![]()
Morao sam. Ona ih ne voli. Samo zna ko su.dobro je da si ti pitao, da ne pitam ja![]()
Trust me, you do NOT want to know...dobro je da si ti pitao, da ne pitam ja![]()
Mlada damo, računajte da ćemo poraditi ozbiljno na Vašoj edukaciji...sreca moja pa nisam upoznata ni sa ferusom ni sa erinim ljubavnim pesmama, tako da ne mogu da ti odgovorim![]()
i krajnje je vreme, da znašMlada damo, računajte da ćemo poraditi ozbiljno na Vašoj edukaciji...
Misim... kako da vas tako nepotkovanu pustimo u surovi svet... prosto nemere![]()
Morao sam. Ona ih ne voli. Samo zna ko su.![]()
Nesto ne radi link.Sad cu da vas prosvetlim!![]()
zadovoljiću se gledanjem fizionomijaSad cu da vas prosvetlim!![]()
Nesto ne radi link.
preživecu nekakoTrust me, you do NOT want to know...
![]()
Uz dva puta?preživecu nekako![]()
to je neka trendovska muzikaMozda nije dostupan u vasem kraju.
Kucaj "Vakcina - Goci bend"![]()
Jeste. Vazi prva recenica.Mozda nije dostupan u vasem kraju.
Kucaj "Vakcina - Goci bend"![]()
to je neka trendovska muzika![]()