Софија
Legenda
- Poruka
- 54.680
Па да, само.

Ивана се одлучила за алтернативнију музику, а Гоца за шунд због новца.
Иначе су обе биле у рок фазону пре изласка на сцену.
И обе имају солидне гласиће. Али далеко од неких.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па да, само.
A da! Nego kad ustanem rano ja ništa ne pamtim.videla si onu baru na novom beogradu za pecanje![]()
Kako je to lepo!Apsolutno!
On nekad ume da je alternativniji od mene - ja to zovem tužno hučanje i strašno gudenjeKako je to lepo!
dozvoljavam da partneri mogu da vole razlicitu muziku ali bi bilo pozeljno da vole istu ili slicnuApsolutno!
Potpisujemdozvoljavam da partneri mogu da vole razlicitu muziku ali bi bilo pozeljno da vole istu ili slicnu
u suprotnom ne znam kako bih podnela da mi partner na primer pusti Eru Ojdanica i psihicki me teroriše
eliminisan siOndak... samo za Vas
![]()
Ne pratim lik i delo Ojdanića, ali slušamo različitu muziku, tek se ponegde poklopimo. Ali se trudimo da ne maltreritamo jedno drugo. Doduše, ja mnogo više slušam muziku, nekad stavim slušalice, nekad stavi on, nekad slušam ja njegovo, nekad on moje... Pa nismo klonirani, samo živimo zajedno.dozvoljavam da partneri mogu da vole razlicitu muziku ali bi bilo pozeljno da vole istu ili slicnu
u suprotnom ne znam kako bih podnela da mi partner na primer pusti Eru Ojdanica i psihicki me teroriše
eru sam navela kao primer..meni su ovi novokomponovani pevaci i pevaljke sv i EraNe pratim lik i delo Ojdanića, ali slušamo različitu muziku, tek se ponegde poklopimo. Ali se trudimo da ne maltreritamo jedno drugo. Doduše, ja mnogo više slušam muziku, nekad stavim slušalice, nekad stavi on, nekad slušam ja njegovo, nekad on moje... Pa nismo klonirani, samo živimo zajedno.
Jao, imao sam pre desetak godina fotke njih dve. Vise se ne secam otkud. Mozda je i neka fotomontaza bila. Uopste nisu bile Pirotjanke.Певање може свако да научи.
Распон гласа и боја је оно с чим се родимо.
Ивана се само родила са изграђенијим гласовним могућностима. Али не треба се заносити, из истог су лонца потекле.![]()
Pa da, ali niti neko može da non-stop nosi slušalice, niti mogu da se setim neke muzike da bi mi baš smetala koju on voli. A ako pušta do daske, ja ću da pevam, i sve pet.eru sam navela kao primer..meni su ovi novokomponovani pevaci i pevaljke sv i Era
a normalno je da se vodi racuna ..zamisli da svaki dan pusta do daske muziku koju ne volis ..tesko da bi bila tolerantna..
srecom izmišljene su slusalice..pa svako slusa sta voli
teško ..ja ne bih mogla da pevam ni po sahranama gde te niko ne slusa od kuknjave iako imam lep alt i sluhista samПевање може свако да научи.
ti si onda super womanPa da, ali niti neko može da non-stop nosi slušalice, niti mogu da se setim neke muzike da bi mi baš smetala koju on voli. A ako pušta do daske, ja ću da pevam, i sve pet.![]()
Uopšte nisam. Nije to ni ono što sam htela da kažem...ti su super woman![]()
Pa zar tako o jednom klasiku...eru sam navela kao primer..meni su ovi novokomponovani pevaci i pevaljke sv i Era
a normalno je da se vodi racuna ..zamisli da svaki dan pusta do daske muziku koju ne volis ..tesko da bi bila tolerantna..
srecom izmišljene su slusalice..pa svako slusa sta voli
Ni ti njegova partnerka.taj sto slusa Eru ne bi ni mogao da bude moj partner..to sam samo navela kao primer![]()
A ovo tek nisam rekla, a ni pomislila. Stvarno nije u redu.mi soleri smo valjda baksuzi i netolerantni po tom pitanju
Pa šta je sad... si rekla da voliš saksofon...eliminisan si![]()