Скупштинска кафана број XXV - "Код лајавог крелца"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па да, само. :lol:

Ивана се одлучила за алтернативнију музику, а Гоца за шунд због новца.
Иначе су обе биле у рок фазону пре изласка на сцену.
И обе имају солидне гласиће. Али далеко од неких. ;)

dozvoljavam da partneri mogu da vole razlicitu muziku ali bi bilo pozeljno da vole istu ili slicnu
u suprotnom ne znam kako bih podnela da mi partner na primer pusti Eru Ojdanica i psihicki me teroriše
Ne pratim lik i delo Ojdanića, ali slušamo različitu muziku, tek se ponegde poklopimo. Ali se trudimo da ne maltreritamo jedno drugo. Doduše, ja mnogo više slušam muziku, nekad stavim slušalice, nekad stavi on, nekad slušam ja njegovo, nekad on moje... Pa nismo klonirani, samo živimo zajedno.

Ne pratim lik i delo Ojdanića, ali slušamo različitu muziku, tek se ponegde poklopimo. Ali se trudimo da ne maltreritamo jedno drugo. Doduše, ja mnogo više slušam muziku, nekad stavim slušalice, nekad stavi on, nekad slušam ja njegovo, nekad on moje... Pa nismo klonirani, samo živimo zajedno.
eru sam navela kao primer..meni su ovi novokomponovani pevaci i pevaljke sv i Era

a normalno je da se vodi racuna ..zamisli da svaki dan pusta do daske muziku koju ne volis ..tesko da bi bila tolerantna..
srecom izmišljene su slusalice..pa svako slusa sta voli

• Podržavam
Reactions: Red
Певање може свако да научи.
Распон гласа и боја је оно с чим се родимо.
Ивана се само родила са изграђенијим гласовним могућностима. Али не треба се заносити, из истог су лонца потекле. :lol:
Jao, imao sam pre desetak godina fotke njih dve. Vise se ne secam otkud. Mozda je i neka fotomontaza bila. Uopste nisu bile Pirotjanke. :rumenko: :mrgreen:

eru sam navela kao primer..meni su ovi novokomponovani pevaci i pevaljke sv i Era

a normalno je da se vodi racuna ..zamisli da svaki dan pusta do daske muziku koju ne volis ..tesko da bi bila tolerantna..
Pa da, ali niti neko može da non-stop nosi slušalice, niti mogu da se setim neke muzike da bi mi baš smetala koju on voli. A ako pušta do daske, ja ću da pevam, i sve pet. :lol:

Pa zar tako o jednom klasiku... :eek:
Sramota... :ljutko:
Al ipak... poslušaj :flert:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back