- Poruka
- 200.850
Jao Nina evo me, šibni mi adresu na PP.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao Nina evo me, šibni mi adresu na PP.
Čekaj, ne žuri...Jao Nina evo me, šibni mi adresu na PP.![]()
Nema prijatelja ni njegovog kuma, ja sam toliko puta sedeo sa svetskim stručnjacima (direktorima) iz nekoliko pivara, jbga, posao te odvede na razna mesta.Odložiću za sutra...
Recenzije su vrlo ubedljive ko onaj tvoj prijatelj čiji kum poznaje stručnjake iz pivare
Nabijem ja direktore znaš...Nema prijatelja ni njegovog kuma, ja sam toliko puta sedeo sa svetskim stručnjacima (direktorima) iz nekoliko pivara, jbga, posao te odvede na razna mesta.
Izmeri struk u centimetrimaPa eto...
Probao i popio...
Ništa ne može da bude grdje od "Jelen" piva beše misao pred prvi gutljaj...
Ko zna koja ekipa pisala nebuloze...
Sigurno nisu nikad pili IPA piva...
Ukus je onako...
Razvodnjeno (aka Laško) ali hmeljastije tj gorče...
Kada bi "Jelen" bio ovakav ponovo bih ga kupovao...
Nisu to mega giga, već malo ozbiljniji igrači iz sveta, jbga. Mada ni jedan nije bio u Maxi magacinu, pa ne znam da li znaju baš sve o pivu?Nabijem ja direktore znaš...
Oni na Megadens fakultetu nisu učili o razlikama izmedju starih piva i ovih modernih gde sipaju "Cedevitu" u filtriranu vodu...
Tvoj?Izmeri struk u centimetrima
Oko pupka se meri
Maxi ne ali Mega Maxi daNisu to mega giga, već malo ozbiljniji igrači iz sveta, jbga. Mada ni jedan nije bio u Maxi magacinu, pa ne znam da li znaju baš sve o pivu?![]()
Ja čuo za Tempo, koji ti je taj Mega?Maxi ne ali Mega Maxi da
Mega Maxi je zeznuo i SuperVero sa izborom piva uključujući i ona kraft
Nije mi jašno to odušavljenje valjevačkim, ništa posebno?Ja se nakon još jedne celodnevne borbe sa džaba kraftovima vrno kući na plaćeno valjevačko
![]()
Na Adi bivši Tempo sad Mega MaxiJa čuo za Tempo, koji ti je taj Mega?
Aha, nije gomno nego se pas posro, tako kaži.Na Adi bivši Tempo sad Mega Maxi
Obično pivoNije mi jašno to odušavljenje valjevačkim, ništa posebno?
To neka nemaština na Zvezdari? Zašto neki nemate?Obično pivo
Voda ječam hmelj kvasac
Ono što mnogi nemaju
Rekoh ti:To neka nemaština na Zvezdari? Zašto neki nemate?![]()
Ok, ti se vodiš da je to "sve Delhaize" medjutim grešiš...Aha, nije gomno nego se pas posro, tako kaži.![]()
ne poznajem ženu niti znam adresuJao Nina evo me, šibni mi adresu na PP.![]()