pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.186
puki milo mi je videti te ovde
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
puki milo mi je videti te ovde
prelistavam jutros tviter, pa rekoh malo da objavim...puki milo mi je videti te ovde
X.puki milo mi je videti te ovde
дингоспо
pa na tviteru, na vise tvitova je objavljenoдингоспо
Добродошла еј... и ђе си видела ово о Моравском коридору?
Елем, није се урушио део моста него је неки паметњаковић натерао багер на нисконосећу, није довољно опружио руку са кашиком па је остала превисока... и тако натерао под мост и одвалио један носач.
Тако су неки богови
Koje sjelo je u pitanju i u tkom regijunu?и код мене у селу натерали превисок багер под мост и развалили један носач... преко шест месеци су поправљали тај надвожњак
O građevinci opet mučite poštene ljude, a?Елем, није се урушио део моста него је неки паметњаковић натерао багер на нисконосећу, није довољно опружио руку са кашиком па је остала превисока... и тако натерао под мост и одвалио један носач.
Тако су неки богови и код мене у селу натерали превисок багер под мост и развалили један носач... преко шест месеци су поправљали тај надвожњак
Pogrešio sam što ga nisam angažirao na mega komplexu "Novi Niš", priznajem.O građevinci opet mučite poštene ljude, a?![]()
... трудимо се и није нам тешко!O građevinci opet mučite poštene ljude, a?![]()
Dok je ljepih žena i pive,... трудимо се и није нам тешко!![]()
zbager se trudite.... трудимо се и није нам тешко!![]()
Да парафразирам госн Грчића… немаћете мостzbager se trudite.![]()
Baš si mogla i neku bolju sliku...Pogledajte prilog 1261039
Deo mosta na moravskom koridoru se urušio. Kamen na kamenu neće da ostane u Srbiji posle njih.
Nije to ona, bre.Baš si mogla i neku bolju sliku...![]()
Deluje da nisamNije to ona, bre.
mogu misliti koja im je zuraja kad tako pijani i naduvani krenu da se medjsobno qaraju sa pacovkamahttps://rs.n1info.com/svet/policajc...i-pojeli-200-kilograma-zaplenjenog-kanabisa/?
Policija u Indiji okrivila je pacove za uništavanje gotovo 200 kilograma kanabisa koji su ranije zaplenili dilerima i čuvali u prostorijama policijske stanice.
Godine 2017. policija u istočnoj saveznoj državi Bihar okrivila je pacove za konzumiranje više hiljada litara zaplenjenog alkohola,
Индијски пацови… ни дрога ни алкохол нису сигурни поред њих.
A oklen ti to znaš... jes zumiro, ha?Nije to ona, bre.
Kako kome...Deluje da nisam