Скупштинска кафана број XXIX: Код бауштелца

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja se spremam da probam jedno od najgore ocenjenih uvoznih piva koja se mogu naći na našem petolistopadskom slobodarskom trćištu...

Poljaci + pivo = dobar vic

ed0f4a2a6d8e679950bbe26dc31bfbf4_640x640.jpg

Vodiću se narodnom: "kad je džabe i sirće je slatko"
Aj' pomogi Boge...
:pop:

Ipak sam sipao....
Pena osrednje brzo nestaje iz krigle što jasno govori o klasi...
Miris standardan smrdljivi pivski
Boja kao "Zaječarac"

Naravno sad svi čekamo kakav li je i taj ukus nad kojim su se kao zgražavali, mislim se "Fenser stručnjaci"...
Nepoznata jeftina piva će da opljuju a za Paulanerima da maštaju...

Inače, stigla jednokratna edicija "Paulaner Oktoberfest" koja se pravi isključivo za taj pivski pederbal. Ako ste mislili da je nešto posebno, extra, specijalno ma jok - služi za dokazivanje u lokanju, slabo vata...

Nema prijatelja ni njegovog kuma, ja sam toliko puta sedeo sa svetskim stručnjacima (direktorima) iz nekoliko pivara, jbga, posao te odvede na razna mesta.
Nabijem ja direktore znaš...
Oni na Megadens fakultetu nisu učili o razlikama izmedju starih piva i ovih modernih gde sipaju "Cedevitu" u filtriranu vodu...

Pa eto...
Probao i popio...

Ništa ne može da bude grdje od "Jelen" piva beše misao pred prvi gutljaj...

Ko zna koja ekipa pisala nebuloze...
Sigurno nisu nikad pili IPA piva...

Ukus je onako...
Razvodnjeno (aka Laško) ali hmeljastije tj gorče...

Kada bi "Jelen" bio ovakav ponovo bih ga kupovao...
Izmeri struk u centimetrima

Oko pupka se meri

Nabijem ja direktore znaš...
Oni na Megadens fakultetu nisu učili o razlikama izmedju starih piva i ovih modernih gde sipaju "Cedevitu" u filtriranu vodu...
Nisu to mega giga, već malo ozbiljniji igrači iz sveta, jbga. Mada ni jedan nije bio u Maxi magacinu, pa ne znam da li znaju baš sve o pivu? :mrgreen:

Aha, nije gomno nego se pas posro, tako kaži. :mrgreen:
Ok, ti se vodiš da je to "sve Delhaize" medjutim grešiš...

Organizovano kao u komunizmu:
menidjment za jedno, menidjment za drugo i menidjment za treće...

Tako da imaš (Mega) Maxi, Tempo, Shop&Go
Drugi najpovoljniji ali sa jakim obezbedjenjem i labavijim pravilima za zaposlene, Shop&Go izdrkavanje u svakom smislu pa i sa cenama, a eto Maxi je tu negde izmedju... A roba ista?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back